INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Meci cu grad ridicat de risc în șaisprezecimile Europa League » Fenerbahce joacă cu Lokomotiv! Avionul rus doborît a stricat și mai mult relațiile dintre cele două țări

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 14:19

Relațiile dintre Turcia și Rusia s-au deteriorat mult în ultima vreme din cauza avionului rusesc doborît pe teritoriul turc. 

Așadar partida dintre Fenerbahce și Lokomotiv Moscova din șaisprezecimile Europa League va fi una cu grad de risc ridicat.  De la Războiul Rece și pînă la acel incident niciodată o țară membră NATO nu mai doborîse un avion rusesc.

În urmă cu cîteva săptămîni, Turcia și Rusia au avut unele dispute diplomatice, Ankara reproșînd aviației ruse că nu îi respectă spațiul aerian. 

De asemenea, după acest incident ministrul rus al sporturilor, Vitali Mutko, a declarat că în pauza din această iarnă cluburile din Rusia nu vor avea posibilitatea de a achizitiona fotbaliști din Turcia, însa a menționat că jucătorii turci care activează în prezent pe teritoriul Rusiei își vor putea respecta contractele. 

UEFA ar putea decide ca fanii echipei oaspete să nu aibă voie să facă deplasarea pentru acest joc, așa cum se întîmplă la derby-urile din Grecia. 

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, învins la tribunal! Lovitura dură primită de latifundiar la final de săptămână


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  14 Decembrie 2015, 16:28

Dacă doborâm și noi un porumbel călător albanez în drum spre Moscova ? Ultimul meci din grupă va fi de risc maxim , că le-am tăiat ălora wifi - ul ?

ottobraun
ottobraun  •  14 Decembrie 2015, 15:25

ARTICOL ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează