INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK - SPARTAK 3-2

Meci de infarct trăit de Răzvan Lucescu! Tatăl său a fost și el la vestiare: "A fost un succes de echipă mare"

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 08:40

Răzvan Lucescu anunță: "Mergem la Moscova să învingem și să ne calificăm. Cea mai bună dovadă a fost reacția noastră de la 0-2 la 3-2. Am câștigat toate cele trei meciuri din Ligă, asta ne dă încredere". PAOK a învins cu 3-2 în prima manșă pe Spartak.

Chiar un meci de infarct la Salonic. La câteva minute după ultimul fluier, salvarea a intrat pe teren, și un fan al lui PAOK a fost dus la spital. Suferise un atac cardiac. O partidă infernală, "cum numai în Champions League vezi", spune Răzvan Lucescu.

0-2 în primele 17 minute, apoi 3-2 până la pauză. Ratare singur cu portarul a lui Pelkas, putea fi 4-2. Dar și penalty apărat de Paschalakis, care a respins în bară șutul lui Promes. Putea fi 3-3.

"Sunt mândru de băieți"

La final, antrenorul și-a salutat jucătorii, oprindu-se în fața camerelor de televiziune: "La 0-2, stresul a dispărut, toate gândurile negative au dispărut și am jucat ce știam. Am depășit o situație dificilă. Am înfruntat chiar și deciziile arbitrului. Sunt mândru de băieți. A fost un succes de echipă mare".

La conferință, era foarte sigur de retur: "Mergem la Moscova să învingem și să ne calificăm. Cea mai bună dovadă a fost reacția noastră de la 0-2 la 3-2. Am câștigat toate cele trei meciuri din Ligă, asta ne dă încredere și demonstrează că putem face orice ne dorim".

"Decizie greșită a arbitrului"

Impactul avut de PAOK asupra jocului la 0-2 îi dă speranțe: "Am fost agresivi, am stat aproape de adversari și, după recuperarea mingii, am jucat foarte rapid, ne-am creat spații și am ajuns imediat în careul lui Spartak. În repriza a doua, am mai avut două-trei ocazii mari, puteam să ne distanțăm, dar am fost și norocoși, cu parada extraordinară a lui Pascha la penalty".

A ținut să precizeze, înțepându-l pe "centralul" israelian Grinfeld: "Apropo, nici n-a existat acel penalty. Decizie greșită a arbitrului". Haceridi și-a tras însă adversarul de tricou. 

"Ne respectăm adversarul, știm cât e de puternic, dar vrem să câștigăm și în Rusia. Aceasta e mentalitatea noastră. Am înțeles că, dacă jucăm ce știm, suntem foarte puternici" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"În asemenea meciuri, echipa noastră e pusă în situații neașteptate, dificile. Pentru a le depăși, e nevoie de atitudinea corectă. De o foarte bună organizare. Și trebuie să avem o identitate clară" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Diferența din primul sfert de oră a făcut-o calmul jucătorilor lui Spartak, obișnuiți cu asemenea situații. Și lipsa noastră de liniște, care ne-a împiedicat să avem reacțiile potrivite. Apoi, totul s-a schimbat"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"La 2-0, am crezut că vom puteam câștiga cu ușurință, dar PAOK ne-a dovedit că are mare calitate" Massimo Carrera, antrenor Spartak

"Dragostea fanilor nu poate fi cumpărată nici cu toți banii din lume. Clipele când mi-au scandat numele vor rămâne mereu în sufletul meu" Alexandros Paschalakis, portar PAOK

Mircea Lucescu i-a îmbrățișat pe brazilieni

Nu a lipsit nici selecționerul Turciei de la acest meci. La sfârșit, Mircea Lucescu i-a îmbrățișat pe Luiz Adriano și Fernando în fața vestiarului oaspeților. Brazilienii lui Spartak i-au fost jucători la Șahtior. 

mircea lucescu

Prijovici: "Nu suferi, nu câștigi"

Golgeterul lui PAOK, sârbul Prijovici, a postat o fotografie pe Instagram. Atacantul alb-negrilor avea mai multe dâre lăsate de crampoane pe piept și pe abdomen. "Nu suferi, nu câștigi", a fost mesajul lui Prijovici. 

38923057 239508506890923 9125445382346637312 n

"Mi-au pus lasere în ochi"

Olandezul Promes s-a plâns de fanii lui PAOK la penalty-ul ratat. "În momentul în care mă pregăteam să șutez, mi-au pus o mulțime de lasere în ochi. Mi-a fost greu să mă concentrez. Dar nu se termină lumea cu eroarea mea la 11 metri", a declarat căpitanul lui Spartak. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  09 August 2018, 13:45
Postat de ray51 pe 09 August 2018, 10:18

Sa intorci un rezultat de la 2:0 in 20 de minute, e ceva. Sa va vedem in Rusia!

Bravo Razvan Lucescu! Am castigat si la pariuri, am avut 1 pauza 1 final :)

ares2024
ares2024  •  09 August 2018, 10:39

Meci de “x 2” in Rusia ! Bv.Razvan ....,

ray51
ray51  •  09 August 2018, 10:18

Sa intorci un rezultat de la 2:0 in 20 de minute, e ceva. Sa va vedem in Rusia!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează