INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA

Finala Europa League, noi controverse: „De când este distanţa o barieră pentru fanii adevăraţi?

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 17:25

Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, a atacat Federația Azeră de Fotbal după ce a aflat că finala Europa League din acest an va avea loc în Baku, în Azerbaijan, destinație dificilă pentru suporterii înfocați din întreaga Europă.

  • Liverpool - Tottenham, ultimul act al Ligii Campionilor, va fi pe 1 iunie, de la ora 22:00, la Madrid. 
  • Chelsea - Arsenal, finala Europa League, se va juca pe 29 mai, de la ora 22:00, la Baku.

Ce a zis Klopp:

„Acei tipi care iau astfel de decizii...sincer nu ştiu ce mănâncă la micul dejun înainte de a le lua, cum să pui finala în Baku?”

Răspunsul secretarului general al Federație Azere de fotbal nu a întârziat.

Elkham Mammadov a tunat: „Am fost surprins şi nemulţumit de afirmaţiile domnului Jurgen Klopp. A dat mereu impresia unei persoane pozitive. Mai mult, ştim cu toţii că este un specialist foarte bun, care a obţinut rezultate deosebite în fotbal.

Cu toate acestea, nu sunt deloc de acord cu opinia dânsului că ar trebui să limităm din punct de vedere geografic fotbalul. Trebuie să respectăm şi să promovăm valorile fotbalului. Şi una dintre valorile principale este extinderea graniţelor precum şi globalizarea acestuia”.

„Sunt de acord că distanţa dintre Baku şi Londra cu autobuzul spre exemplu este una mare, dar de când este distanţa o barieră pentru fanii adevăraţi?” a conchis secretarul general.

Citește și:

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, atac necruțător la UEFA: „Sunt niște iresponsabili! Nu știu ce mănâncă la micul dejun oamenii ăștia”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  15 Mai 2019, 11:43

Bla, bla. Are dreptate Klopp! Si nu este atit vorba despre distanta cit despre locul unde se joaca ! Daca finala era pe Maracana din Brazilia sau pe Monumental din Argentina nu era o problema-in locuri care mustesc de fotbal-asa o joci in necunoscut, intr-o zona de fotbal amator...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează