INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL-STEAUA 4-1

Liverpool - Steaua 4-1. Roş-albaştrii au cedat în finalul reprizei secunde

N'Gog
N'Gog

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2010 00:00

Steaua a intrat în istorie în această seară, fiind prima formaţie din România care înscrie pe terenul lui Liverpool, dar a părăsit învinsă arena, din cauza erorilor din defensivă

De mult nu a văzut Anfield Road un start de meci precum cel dintre Liverpool şi Steaua. Era secunda 26, cînd Abrudan a pasat înapoi către Tătăruşanu, iar Joe Cole a interceptat şi a deschis scorul. Asta după ce steliştii au avut lovitura de start şi au pasat de 10 ori consecutiv.

Anesteziaţi după şocul primirii golului, cel mai rapid în cupele europene din istoria clubului, steliştii s-au dezmeticit cu greu. A venit însă minutul 13 şi Stancu i-a pus o minge pe tavă lui Tănase, care a izbutit primul gol al unei formaţii româneşti pe terenul lui Liverpool. Şi primul al său în cupele europene.

Impulsionaţi de cei 45.000 de spectatori, englezii, din rîndul cărora au lipsit titularii obişnuiţi, menajaţi de Hodgson, s-au aruncat în atac. Însă Steaua s-a apărat eficient şi a contraatacat periculos, menţinînd scorul egal pe tabelă pînă la pauză.

Steaua iese mai decisă de la cabine. Doar că vine minutul 55, iar arbitrul dictează penalty pentru Liverpool, după ce Kapetanos a pus mîna pe Kyrgiakos în prorpiul careu. A transformat lejer N'Gog.

Elevii lui Ilie Dumitrescu au ieşit la joc, dar Tănase a irosit ocazia meciului, cînd a şutat pe lîngă poartă din careul de 16 metri, singur cu Reina (min 76).

În final, Lucas le spulberă roş-albaştrilor iluzia unei remize, şutînd violent din afara careului de 16 metri, fără replică din partea lui Tătăruşanu (min. 81). Golul marcat în secundele de prelungire de N'Gog nu a  mai contat decît la statistică şi a reprezentat încă o premieră: cea mai severă înfrîngere a unei echipe româneşti pe terenul lui Liverpool.

CLICK AICI PENTRU LIVETEXT!

Iata echipele de start pentru meciul Liverpool - Steaua:

Steaua: Tatarusanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Angelov, Bicfalvi - Radut, Tanase - Stancu, Kapetanos

Rezerve: Lungu, Gardos, Nicolita, Ricardo, Surdu, Bonfim, Apostol.

Liverpool: Reina - Kelly, Kyrgiakos, Agger, Konchesky - Spearing, Raul Meireles - Maxi Rodriguez, Joe Cole, Babel - N'Gog

Rezerve: Jones, Johnson, Pacheco, Lucas, Carragher, Shelvey, Eccleston

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (629)
dokt
dokt  •  17 Septembrie 2010, 09:48

Rezultat normal,joc peste posibilitati,perspective bune;atentie la Radut.

oltean85
oltean85  •  17 Septembrie 2010, 04:56

da voi ce credeati ca bate ?... asta e valoarea stelei si a fotbalului romanesc de fapt

bocanegra
bocanegra  •  17 Septembrie 2010, 01:49

si de ce MRTOII mtati,sa ma moderezi ca de cerut imediat imi ceri emailul ca sa ma umpli de publicitate,SGUMEar Lupa. mtaa si toata FAmiglia ta

Vezi toate comentariile (629)
Comentează