INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  KUPS - GAZ METAN, AZI, 18:30, LIVETEXT PE GSP.RO, RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI

Medieşenii sînt mulţumiţi de terenul de joc din Finlanda

Bratu a mai jucat pe teren sintetic
Bratu a mai jucat pe teren sintetic

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 12:37

Medieşenii pregătiţi de tehnicianul Cristi Pustai au ajuns ieri în jurul prînzului în Finlanda, unde în această seară vor debuta în turul doi al preliminariilor Europa League.

După odihna de după-amiază, gaziştii au avut programat antrenamentul official la ora 18,30 pe terenul sintetic pe care se va disputa partida cu KUPS Kuopio.Cu această ocazie au luat un prim contact cu suprafaţa de joc pe care vor evolua. La finalul celor 60 de minute de pregătire, medieşenii s-au declarat mulţumiţi de starea terenului de joc.

“Nu este un teren rău, ci doar puţin moale.Este o suprafaţă foarte bună, nu se compară cu ce terenuri sintetice avem noi în ţară. Se poate juca chiar şi cu ghete cu filet”, au decretat fotbaliştii grupării medieşene.

Singurul medieşean care a mai evoluat pe o asemenea suprafaţă este vîrful de atac Florin Bratu, care a jucat cu Dinamo în Suedia în urmă cu trei ani.

Partida cu Kups este programată astăzi de la ora 18,30 şi va fi transmică de radio Romania actualităţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cipry1986
cipry1986  •  14 Iulie 2011, 17:09

LUPII NEGRI.,.LUPTA PTR NOI ,LUPTA PTR NOI...HAIDE GAZU..!!!

galacticsteaua
galacticsteaua  •  14 Iulie 2011, 14:42

OMG nu se televizeaza numai in Romania se poate intampla defapt nu ma mai mira nimik...cum s anu transmiti ma meci de Europa League si sa transmiti amicale :)))))))) rasu curcilor!!!!

weissburgund
weissburgund  •  14 Iulie 2011, 13:58

bafta Gazu'

Vezi toate comentariile (10)
Comentează