INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LIVERPOOL 1-1

Milan Jovanovici: "Sînt fanul Stelei". Vezi de ce!

milan jovanovici
milan jovanovici

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2010 00:00

Mijlocaşul sârb al formaţiei engleze FC Liverpool, Milan Jovanovici, a declarat că este fan al echipei Steaua Bucureşti.

 

"A fost un meci greu, exact cum ne aşteptam. Steaua a făcut un joc bun şi ne-a fost destul de dificil. Eu sunt un fan al Stelei, pentru că antrenorul meu preferat este Ladislau Boloni, un mare antrenor şi un mare om, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Ştiu că nu mai antrenează acum şi vreau să îi urez mult succes", a spus Jovanovici.

Coechipierul lui Jovanovici, fundaşul brazilian Fabio Aurelio, a declarat, la rândul său, că meciul cu Steaua a fost greu şi pentru că formaţia română a fost încurajată de spectatori: "A fost un meci dificil, mai ales pentru că Steaua a făcut un joc foarte bun. Adversarii noştri au beneficiat şi de aportul suporterilor care i-au împins de la spate".

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
sibelius
sibelius  •  03 Decembrie 2010, 14:26

Haideti sa nu ne extaziem inca. Daca Stancu, Tanase, Gardos, Tatarusanu vor juca constat bine pana la sfarsitul campionatului putem spune ca au valoare. Altfel va fi doar o forma buna de moment.

ak47_killer
ak47_killer  •  03 Decembrie 2010, 13:56

cum ma sa fie tanase mai bun ca dica in perioada 2006 sau ricardo comparabil cu radoi pai va prostit foamea gardos mai are mult pina la goian desi sar putea sa il intreaca iar de stancu ce sa zic toti il vad mare dar cind ai atitea ocazii si ratezi ca in curtea scolii ceva nu e in regula desi sunt deacord ca acum e peste cristea

yakuza09
yakuza09  •  03 Decembrie 2010, 12:27

si io zic k steaua are cea mai buna echipa din ultimi ani ..chiar mai buna decat cea din 2006 cand am jucat semifinala in cupa uefa..tanase fiind peste dica, stancu peste andrei cristea, kapetanos si bilasco peste iacob, brandan peste petre marin, tatarusanu peste carlos, gardos cel putin la fel de bun k goian, geraldo la fel de lent k si ghinaea, dar mai tehnic, ricardo cu nimic mai prejos dkt radoi etc

Vezi toate comentariile (9)
Comentează