INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog în direct după atacul lui Dan Petrescu: „S-a luat de tine, care ești cel mai bun”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 22:41

FCSB a învins-o pe Milsami Orhei, 2-1, și s-a calificat în turul II din preliminariile Europa League, scor 4-1 la general. FCSB va juca în turul II cu armenii de la Alashkert

  • Meciul tur, 25 iulie: Alashkert - FCSB
  • Meciul retur, 1 august: FCSB - Alashkert

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au vorbit după meci despre declarațiile dure date de Dan Petrescu după ce a calificat-o pe CFR Cluj în turul II din Liga Campionilor.

Dan Petrescu, dezlănțuit după calificare: „Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut”

Gigi Becali: „Noi ne dăm cu părere aici, avem opinii! După aia iar se supără Dan Petrescu. N-ai văzut cum s-a luat de tine? Zice că se satură de câte trofee a câștigat și de câți bani a făcut”
Ilie Dumitrescu: „Da, a câștigat trofee multe”
Gigi Becali: „Așa e. Dar dacă a câștigat trofee și bani, înseamnă că nu putem să ne dăm cu părerea? Îți dai seama că s-a luat și te tine, care ești cel mai bun și cuminte?
Ilie Dumitrescu: „Am înțeles că nu a fost un atac la mine. E un subiect închis”
Gigi Becali: „De ce? Hai să nu-l închidem”

Ulterior, Gigi Becali a început să râdă și a schimbat subiectul discuției.

Citește și:

Ilie Dumitrescu replică acidă pentru Dan Petrescu: „Îți dai seama? Mi-a stricat seara! Când eram la PAOK, el nu știu pe unde era”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  19 Iulie 2019, 17:46

La noi toți proștii își dau cu părerea de a devenit sport național și ne distrugem valorile cât de repede putem. Prostia a ajuns la rang de artă, iar ***, *** și *** sunt zei. Cum să facem față provocărilor dacă nu știm pe cine și ce să promovăm. Am adus de afară tot ce a fost mai prost. Cum să-și dea cu părerea unul care a făcut henoroizi de cât a frecat banca lui Totenham și nu a avut nimic de a face cu meseria de antrenor, dar Petrescu este printre cei mai valoroși antrenori din România și toți vor sa-l jigneasca. Nu țin cu Clujul, nu-l suport pe Boc, dar realizările merită elogiate. Ilie tu ești și ai fost marunt in comparație cu bursucul, așa că ciocul mic și joc de glezne. Să trăiască bursucul cu bune și cu rele, pentru că fără antrenori de valoare se duce fotbalul de râpă. Respect Gheorghe Hagi. Hai România!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1817129688414595
Ovidiu Occ  •  19 Iulie 2019, 15:23

N-am nimic cu Dan Petrescu! Din contra, tot respectul!!! Dar sa te umfli atat in pene ca te-ai calificat in turul 2 preliminar.....mi se pare cel mai ridicol moment in care a ajuns fotbalul romanesc!!!!!!! Este rusinos si dureros acest moment, te face sa te simti mic! Antrenorii si jucatorii din Romania ne confirma ca am ajus la nivelul celor din Andora, Malta, Feroe...etc.

ienasoiu
ienasoiu  •  19 Iulie 2019, 14:07

Sunt absolut intrigat de comportamentul lui Dan Petrescu atât pe teren, în timpul meciurilor, cât și în fața camerelor de luat vederi. Dacă nu este interesat de ridicarea nivelului fotbalului românesc, măcar la cel al echipelor de rangul doi în Europa, să plece la chinezi sau la arabi. Dacă îl mai primesc... Este exact opusul lui Hagi. Un oportunist și un frustrat. L-am stimat ca fotbalist, dar acum... Oare l-ar mai lăsa englezii să calce pe vreun teren de fotbal ca oficial al unei echipe din Marea Britanie? Eu cred că nu și-ar găsi loc nici măcar la o echipă din al patrulea eșalon. Păcat! Despre performanțele din cariera de antrenor nu vreau să vorbesc pentru că sunt nu numai contradictorii ci și controversate.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează