INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB, JOI, 20:00

MILSAMI ORHEI - FCSB // VIDEO Helmuth Duckadam îi ia tare pe Moutinho și Salomao: „Au venit de la Barcelona ca să fie direct titulari?”

Florin Tănase // FOTO: Dumitru Angelescu
Florin Tănase // FOTO: Dumitru Angelescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 17:14

Milsami Orhei și FCSB vor juca joi în manșa a doua a turului I a preliminariilor Europa League. În prima partidă, românii au câștigat cu 2-0.

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al FCSB, a vorbit din Orhei pentru GSP.RO și a prefațat duelul cu formația din Republica Moldova.

 

„E un meci foarte important, chiar dacă am câștigat cu 2-0 în tur. Meciul trebuie privit foarte serios. Am venit aici cu gândul de a câștiga. Avem nevoie de puncte pentru coeficient pentru că stăm destul de rău acolo.

În primul rând vrem să câștigăm, nu doar să ne calificăm. Sper să facem un meci bun, ca în ultimele două, când am atacat și ne-am creat ocazii. Sper să fim mai atenți în apărare, să nu mai luăm gol așa ușor.

Vreau continuarea acestui joc frumos, pe care nu l-am mai practicat de multă vreme. E un joc care va aduce și rezultate, și fani la stadion”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.

 „La meciul tur, oficialii de la Milsami ne-au spus că au cerere de 5.000 de bilete. Stadionul are 3.200 de locuri. Cred că vor veni fani și din România. Poate din Iași sau din zona Moldovei” Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam: „Moutinho și Salomao nu au venit de la Barcelona pentru a fi direct titulari” 

Helmuth Duckadam a vorbit și despre noile transferuri, mijlocașii portughezi Thierry Moutinho, 28 de ani, și Diogo Salomao, 30 de ani.

„Moutinho și Salomo vor avea drept de joc la următoarele meciuri europene. În primul rând vor întări lotul și vor crea concurență pentru Man, Coman și Tănase. Acum nu stăm grozav din punct de vedere al lotului. Aceste două transferuri au îmbunătățit calitatea și valoarea lotului.

Încă nu au făcut pregătirea cu noi, nu știm cât de bine sunt pregătiți. Asta va ști Andone. Nu au venit de la Barcelona ca să fie direct titulari. Cred că sunt conștienți de acest lucru”, a declarat fostul portar.

Vezi și:

VIDEO+FOTO FCSB a ajuns în Republica Moldova » Moutinho și Salomao, alături de noii colegi + Jucătorii lăsați acasă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  18 Iulie 2019, 14:53

Sigur vor venii suporteri din Iasi, sau zona moldovei!!! Voi va chinuiti sa strangeti 4-500 se suporteri in Bucuresti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close