INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŞAHTIOR - DINAMO KIEV 2-1

Mircea Lucescu şi Raţ sînt în finala UEFA şi vor juca împotriva lui Werder Bremen

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2009 00:00

Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ s-au calificat în finala Cupei UEFA, după ce au dispus pe teren propriu de rivalii de la Dinamo Kiev cu scorul de 2-1.

După ce în meciul tur, a obţinut o remiză importantă, 1-1 la Kiev, graţie reuşitei lui Fernandinho, Şahtior a reuşit calificarea în ultimul act al Cupei UEFA. Jadson a deschis scorul în minutul 17, în timp ce Bangoura a egalat în debutul reprizei secunde. 

Meciul se îndrepta spre prelungiri, dar Ilsinho a reuşit să pătrundă în careu şi să îl învingă pe Bogush cu două minute înainte de final. Şahtior va întîlni în finală Werder Bremen.

Werder a trecut de Hamburg, după ce pierduse primul meci pe teren propriu cu scorul de 0-1. La Hamburg însă, s-au impus cu scorul de 3-2.

Echipele:

Şahtior: Pyatov - Srna, Ischenko, Chygrynskiy, RAŢ - Hubschman, Gai - Ilsinho, Jadson, Fernandinho - Luiz Adriano

Dinamo Kiev: Bogush - Betao, Sabljic, Yussuf, El Kaddouri - Eremenko Jr, Vukojevici, Ninkovici - Bangoura, Aliyev, Milevskiy

LIVETEXT

ŞAHTIORUL ÎNVINGE CU 2-1 ŞI MERGE ÎN FINALĂ!!!

Min 89 » Dinamo Kiev trebuie să înscrie ca să meargă în finală

Min 88 » Ilsinho pătrunde în careu şi îl învinge pe Bogush! ŞAHTIOR - DINAMO KIEV 2-1!

Min 79 » Meciul se apropie de prelungiri

Min 47 » Bangoura egalează cu un şut din interiorul careului

Min 46 » A început repriza secundă

PAUZĂ

Min 37 » Vukojevici înscrie din 6 metri, dar golul este anulat pentru o poziţie de ofsaid

Min 16 » Jadson profită de neînţelegerile apărării celor de la Dinamo Kiev şi deschide scorul cu un şut de la marginea careului. ŞAHTIOR - DINAMO KIEV 1-0

Min 4 » Bangoura şutează puţin pe lîngă poartă de la 16 metri

Min 1 » A început meciul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
 •  08 Mai 2009, 08:21

Dea domnul sa castige werder bremen finala.Lucescu nu merita pt ca este un tradator,in 1997 a venit la anonimi de la rapid in loc sa vina la dinamo echipa fara de care era un NEICA NIMENI!

passarisc
passarisc  •  08 Mai 2009, 01:20

amaratilor nici macar nu puteti arata golurile... va chinuiti sa preluati de la francezi si portughezi cand meciul a fost transmis si de telesport... amatorism la cel mai inalt grad!!!!!!!

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  07 Mai 2009, 23:25
Postat de pe 07 Mai 2009, 22:47

este o sarbatoare a fotbalului romanesc ca o finala europeana se joaca pe o partitura scrisa de un roman.lucescu va cistiga finala pentru ca in turcia are obligatia sa arate ca un roman stie sa lupte cu onoare. azi am revazut si finala stelei de la sevilia si am retrait un moment unic acela de a fi mindru ca esti romin.bafta dinamovistule

Suntem total inepti pentru ca nu ne scndalizam ca o echipa din Ucraina fara ucrainieni in echipa are asemenea rezultate ! Nu-i asa ca Sahtior este un fel de CFR si ar trebui deci balamati ? La fel Chelsea ,Arsenal ,....etc. Fotbalul adevarat este jucat de Nicolita, Piturca jr., Prepelita si alti romani neaosi, ariani de Regat ! Misha Klein, Boloni, Belodedici si multi altii ar fi trebuit impuscati inainte de a face istorie pentru Nationala !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează