INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - VILLARREAL 0-2

Villarreal i-a tăiat elanul lui Mircea Lucescu: „Nu e vorba de ce a mers sau ce nu a mers. E diferență de valoare!”

Mircea Lucescu, după eșecul cu Villarreal / FOTO: Facebook @Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, după eșecul cu Villarreal / FOTO: Facebook @Dinamo Kiev

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 23:13 / Actualizat joi, 11 martie 2021 23:40

Dinamo Kiev a fost învinsă de Villarreal, scor 0-2, în turul optimii de finală din Europa League. Mircea Lucescu (75 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor. 

Parcursul european al lui Dinamo Kiev este aproape de final. „Submarinul galben” a avut o prestație dominantă pe Olimpiyskiy. S-a impus prin reușitele lui Pau Torres (minutul 30) și Raul Albiol (52), dar au mai ratat câteva oportunități importante.

Mircea Lucescu, resemnat după Dinamo Kiev - Villarreal 0-2

„Am întâlnit o echipă mai bună decât noi, am întâlnit o echipă care se vede că are mult mai multă experienţă, jucători de valoare, provine dintr-un campionat mai puternic. A meritat să câştige. 

Nu e vorba că a mers sau nu a mers ceva. E diferenţa de valoare. Diferenţa de valoare a fost în favoarea lor. Cu cât înaintezi în competiţie, cu atât echipele pe care le întâlneşti sunt mai puternice. Astăzi a fost o echipă care joacă competiţiile europene totdeauna cu mult succes şi a demonstrat asta în teren. 

Au fost mai prompţi, mai rapizi în ceea ce priveşte combinaţiile, mai ales în atac, unde s-a văzut totuşi lipsa de experienţă a fundaşilor noștri centrali. Amândoi au comis multe greşeli prin poziţie. 2-0 e cam mult. Ar fi putut fi un 2-1... în orice caz, victoria lor e incontestabilă”, a declarat Mircea Lucescu, conform TV Telekom Sport

Respect cluburile ucrainene. Am jucat cu Dnepr, Shakhtar. Îl respect pe Mircea Lucescu. Dar azi s-a întâmplat să fim mai puternici 
Unai Emery, antrenor Villarreal

Citește și alte știri din Europa League:

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi, lăudați de Gerrard: „Trebuie să ridici mâna și să recunoști” / „E regula care nu se negociază la noi”

Stanciu, prima reacție după meciul cu Ianis Hagi: „A fost mai greu decât cu Leicester! Ei sunt favoriți”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează