INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN - AUSTRIA VIENA, AZI, ORA 20.00, DIGISPORT2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Miza pe tupeu! » Pustai pariază pe dorinţa de revanşă a elevilor săi în returul cu Austria Viena

La Viena, naivităţile defensive ale Gazului au fost aspru pedepsite
La Viena, naivităţile defensive ale Gazului au fost aspru pedepsite

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 20:48

Chiar dacă au pierdut cu 3-1 în partida de la Viena, medieşenii nu şi-au pierdut speranţa că vor putea atinge grupele Europa League.

Antrenorul Cristian Pustai mizează pe jucătorii săi şi speră la o surpriză în faţa austriecilor: "Pentru mine 2-0 nu este un scor de neobţinut. Mai avem o bătălie de dat şi sper în continuare la o calificare. Important pentru noi va fi să ne refacem forţele".

Elevii "Profesorului" sînt convinşi că nu vor mai repeta erorile din tur. "Am jucat cu frică la Viena, dar după ce am simţit din teren, austriecii nu sînt mai buni ca nemţii de la Mainz. Va fi foarte important să îi anihilăm pe Barazite, Linz şi Junuzovici, dar şi să marcăm. Vom ataca mai mult decît în tur şi sînt convins că vom întoarce rezultatul", a punctat Florin Lazăr.

"În cupele europene, sîntem începători, iar la anul printr-un sezon foarte bun sper să ne calificăm din nou în Europa. Sper ca lumea din Cluj să fie alături de noi, va fi foarte important să marcăm din start. Ar fi un vis frumos ca în primul nostru an să ajungem în grupe", a concluzionat mijlocaşul Ciprian Petre.

Akaki în tribune
Fundaşul central Akaki Kubhutia s-a accidentat în meciul cu Voinţa Sibiu (3-0) şi va rata returul din Europa League, dar şi convocarea la "naţionala" Georgiei pentru dubla cu Malta şi Letonia. "Am o întindere şi va trebui să stau o săptămînă. Îmi pare rău că nu voi juca cu Austria, am un ghinion fantastic", s-a plîns Akaki.

Cea mai dificilă misiune
Casele de pariuri nu mizează prea mult pe o calificare a Gazului. Dintre cele 5 echipe româneşti aflate în cursa pentru grupele Europa League, formaţia ardeleană e cotată cu şansa cea mai mică, în vreme ce Rapid, după 3-1 în Polonia, nu mai are cotă pentru performanţa de a trece mai departe!

Cine se califică
Echipa Cotă
Gaz Metan 4,50
Dinamo 1,80
Steaua 1,14
FC Vaslui 1,13
Rapid - *
* cote la Bet365

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  25 August 2011, 07:00

Multa bafta gazule!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează