INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Miză uriașă pentru FCSB cu Lazio » Jumătate din bugetul lui Dinamo! + Echipele probabile pentru diseară

Budescu și au lui au promise prime de câte 20.000 de euro, dacă reușesc să-i elimine pe romani FOTO Cristi Preda
Budescu și au lui au promise prime de câte 20.000 de euro, dacă reușesc să-i elimine pe romani FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 00:00

FCSB-Lazio are o miză mare pentru roș-albaștri: calificarea le-ar aduce două milioane de euro, cât consumă rivala istorică în jumătate de sezon!

Steliștii tratează duelul cu Lazio mai mult ca pe unul de prestigiu, insistă că titlul în Liga 1 rămâne obiectivul principal, însă "dubla" europeană are o miză concretă: două milioane de euro. Atât poate să încaseze FCSB dacă trece de italieni.

Are 500.000 de euro garantați pentru participarea în această fază din competiție. Dacă depășește "16-imile", clubul lui Becali va mai beneficia de un premiu de 750.000 de euro. Plus încasările din biletele vândute în "8-imi", ceva mai mult de un milion de euro, mai ales în cazul în care adversarul va fi măcar de nivelul lui Lazio, ca forță a brandului. Pe lista din competiție există suficiente nume capabile să umple Arena Națională: Arsenal, Milan, Napoli, Marseille, Bilbao, Lyon.

Cât au câștigat roș-albaștrii până acum, secretul succesului grupării lui Becali pe piața transferurilor și alte detalii neștiute până acum, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Echipa de start anunțată de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (39)
zorrozabal
zorrozabal  •  15 Februarie 2018, 10:37

Lazio a venit cu rezervele,doar ca sa faca act de prezenta?Li se pare mai important meciul din campionat, pe care il au duminica cu nou promovata Verona?Pana si Real Madrid cand joaca cu rezervele-in Copa del Rey- pierde pe la cate o echipa de prin Segunda Divizion!

stelbz
stelbz  •  15 Februarie 2018, 10:36

Poate ca si echipa noastra ar trebui sa joace in sistemul lor de joc, astfel : Vlad - Gaman, Planic, Momcilovic - Benzar, Man, Pintilii, Nedelcu, Fl. Tanase - Budescu - Alibec

blatistu49
blatistu49  •  15 Februarie 2018, 10:06

LAZIO a venit fara 7 titulari joaca cu jucatori care na u jucat numai minute sau deloc in campionat plus tineri de la echipa a2 a deci poate fi surpriza

Vezi toate comentariile (39)
Comentează