INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LILLE - FC VASLUI, AZI, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Moldovenii promit calificarea la Lille: "Facem istorie!"

Articol de - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Slavia Praga, acum doi ani, şi AEK Atena, toamna trecută, au fost adversari prea puternici pentru galben-verzi în drumul lor către grupele Ligii Europa.

Wesley şi compania nădăjduiesc acum că Lille nu va mai fi la fel de tare, iar ei îşi vor realiza, în sfîrşit, visul. Şi şi-au propus să dea lovitura chiar în Franţa.

"Nu am pierdut în prima manşă şi, dacă vom reuşi să înscriem, ne putem califica! Avem nevoie şi de mult noroc fiindcă Lille a demonstrat şi în tur că este o echipă extrem de puternică. Trebuie să obţinem un rezultat bun acolo pentru a mai schimba impresia pe care am lăsat-o în acest debut de sezon", a spus atacantul Daniel Pancu.

Pe vasluieni îi aşteaptă însă un adevărat infern pe arena francezilor, toate cele 18.000 de tichete fiind epuizate. "Ne interesează mai puţin atmosfera. Noi o să ne vedem de treabă şi sperăm să obţinem un rezultat care să ne permită să ajungem în grupele Europa League", a încheiat Pancone.

"Indiferent de rezultatul de la Lille, Lopez Caro nu pleacă! Dacă va fi explozia la acest meci, cu atît mai bine, dacă nu, viaţa merge înainte, nu se opreşte aici"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

"Cine crede că a scăpat de Vaslui în lupta pentru cîştigarea campionatului se înşală amarnic!"

Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
royalflush
royalflush  •  26 August 2010, 13:31

LILLE - FC VASLUI, AZI, 21:45, DigiSport MANCHESTER CITY - POLI TIMIŞOARA, AZI, 21:45, DigiSport Sa inteleg ca unul e pe Digi Sport si celalalt pe Digi Sport Plus ?

mateiserban
mateiserban  •  26 August 2010, 12:41

sper sa-l vad pe milisavljevic titular

albvisiniu94
albvisiniu94  •  26 August 2010, 10:56

Succes Vaslui,dintre cele 4 echipe care au jucat in prima mansa,voi mi-ati placut cel mai mult ,Nu stiu ce s-a intamplat cu Steaua ,nu ati mai avut apetitu ala ofensiv,sper sa aflu vesti bune si sa va calificati.Succes Vaslui deseara si HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează