INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PSV - SEVILLA 2-0

VIDEO+FOTO Moment halucinant la PSV - Sevilla » Un suporter a intrat pe teren și a încercat să-l lovească pe portar!

Marko Dmitrovic, portarul de la Sevilla, a fost atacat de un huligan în timpul meciului cu PSV, din Europa League/ foto Imago Images +11   FOTO
Marko Dmitrovic, portarul de la Sevilla, a fost atacat de un huligan în timpul meciului cu PSV, din Europa League/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 22:58 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 23:34

Marko Dmitrovic, portarul de la Sevilla, a fost atacat de un huligan în timpul meciului cu PSV, din Europa League.

Olandezii au câștigat cu 2-0, dar a fost insuficient, pentru că Sevilla se impusese în tur cu 3-0. Spaniolii sunt în optimile Europa League, dar meciul cu PSV va rămâne în istorie pentru un moment halucinant.

+7 FOTO

Dmitrovic, atacat de un fan în timpul meciului PSV - Sevilla

Dmitrovic se afla în poartă, când un suporter a intrat pe gazon și s-a dus spre el. Huliganul a încercat să-l lovească cu pumnul, însă sârbul s-a ferit la timp.

Portarul nu l-a lovit pe suporter, dar l-a trântit la pământ și l-a imobilizat până când a intervenit echipa de securitate. Și ceilalți jucători s-au deplasat imediat la locul faptei, în careul portarului sârb.

A venit și m-a împins din spate. Îmi imaginez că era supărat din cauza rezultatului, probabil și un pic beat. M-a enervat teribil. Aceste lucruri nu trebuie să se întâmple pe un teren de fotbal, dar mereu apare un astfel de idiot. A încercat să mă lovească, m-a zgâriat un pic pe gât. Voiam să-l lovesc, dar nu e ok să faci așa ceva. Dacă vrem să ne batem, trebuie să mergem la box”, a spus Dmitrovic.

Dmitrovic a jucat azi din cauza absenței lui Bounou, titular de drept în poarta celor de la Sevilla.

În România, Galamaz n-a scăpat!

În 2011, la Ploiești, în timpul unui meci dintre Petrolul și Steaua, George Galamaz a fost lovit de un suporter al „lupilor”. Acesta a intrat pe teren, s-a dus în spatele fundașului și l-a lovit cu putere în cap,

Atunci, Novak Martinovic a intervenit violent și a început să-l lovească pe fan cu picioarele, La fel a procedat și portarul Răzvan Stanca, ambii jucători fiind ulterior eliminați! Partida s-a reluat cu Steaua în 9 jucători și cu Galamaz înlocuit de Tătărușanu. Câteva minute mai târziu, meciul a fost oprit definitiv după ce Tătărușanu a fost lovit cu o torță în spate.

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, uimit de strategia lui Petrescu din CFR - Lazio: „Dacă juca la fel și în tur... Să nu uităm cum a ieșit FCSB din Europa!”

CFR Cluj iese pe plus » Cu ce sumă rămâne echipa lui Dan Petrescu după eliminarea din Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ionutplural
ionutplural  •  24 Februarie 2023, 16:57

Asta e postasul :))

mandelu
mandelu  •  24 Februarie 2023, 09:06

Nu ai voie sa-i atingi ! Pentru ca sunt de aia "neutri"! Vrei sa ai drepturi,treci de partea lor !

bocciu
bocciu  •  24 Februarie 2023, 09:04

Suporterul a recunoscut ca este originar din Chibrit, detasat cu munca pe timpul sezonui rece.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează