INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - CSU CRAIOVA, JOI, 21:45, PROTV, GSP

Montella a anunțat lotul pentru meciul cu CSU! O vedetă care nu a jucat în tur va evolua pe San Siro + cum poate arăta Milanul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 22:41

AC Milan și CSU Craiova se vor duela joi, de la ora 21:40, în manșa a doua a turului III din preliminariile Europa League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV. În tur, italienii s-au impus cu 1-0.

Vincenzo Montella a anunțat lotul pe care se va baza în meciul cu oltenii. Bacca, Bigla, Romagnoli și Bonucci nu au fost convocați pentru duelul cu CSU, la fel ca în meciul tur. Față de partida de la Severin, Montella a renunțat la fundașii Antonelli și Abate.

Portar:: Antonio Donnarumma, Gianluigi Donnarumma, Storari
Fundași: Calabria, Conti, Gomez, Musacchio, Rodriguez, Zapata
Mijlocași: Bonaventura, Calhanoglu, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo
Atacanți: Borini, Cutrone, Niang, André Silva, Suso

Echipa probabilă a lui AC MilanG. Donnarumma - Calabria, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez - Kessie, Montolivo,  Calhanoglu - Borini, Cutrone, Niang

Citește și: AC Milan - CSU Craiova // Montella e precaut: "Trebuie să fim umili. Contează doar rezultatul"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează