INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA

Motivul pentru care West Ham - Astra n-a fost televizat: "Slab efort! De-asta nu vedem partida"

Foto: twitter.com/whufc_official
Foto: twitter.com/whufc_official

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 22:04

Meciul din această seară dintre West Ham United și Astra Giurgiu, din turul 3 preliminar al Europa League, nu a fost televizat, iar fanii lui West Ham s-au interesat și au găsit explicația.

Aceștia au postat mai multe tweeturi în care s-au plîns că șefii clubului londonez au decis să nu vîndă drepturile de televizare pentru că fac mai mulți bani din bilete și intenția lor este ca arena să fie plină la partida cu Astra. Ceea ce s-a și întîmplat, partida fiind sold-out!

"Sîntem unul dintre cele trei cluburi din această rundă care nu-și televizează meciul de acasă. Slab efort ați făcut!", i-a scris un fan conducătorului David Gold.

"West Ham deține drepturile pentru acest meci dar a decis că scoate mai mulți bani din bilete, așa că de-asta nu vedem nimic la tv!", s-a plîns un alt suporter al "ciocănarilor".

33,858 de oamenia fost asistența la meciul West Ham - Astra

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează