INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FEYENOORD - MANCHESTER UNITED 1-0

Mourinho își apără jucătorii după eșecul cu Feyenoord: "Sunt aici să-i ajut"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 11:54

După înfrângerea din ultima etapă cu marea rivală de la City, Manchester United a reușit contraperformața să piardă la Feynoord, încă din primul meci european, după supertranferurile reușite în pauza de vară.

Venit ca un adevărat zeu la Machester, Mourinho a adus lângă el fotbaliști de certă valoare, precum Zlatan, Pogba sau Mkhitaryan. Dintre cei trei, aseară a evoluat în de la început "11" doar Pogba, care a arătat din nou o evoluție ștearsă, departe pretențiile date de suma record plătită pentru el, 118 milioane de euro!

185 milioane de €este suma achitată de United pentru 3 jucători: Pogba, Mkhitaryan și Bailly

Portughezul de pe banca "diavolilor" dorește să câștige Champions League, dar mai are de lucrat la meciurile europene din acest an pentru a-și demonstra valoarea pentru eventuala luptă din Champions League cu marile puteri ale Europei în sezonul viitor.

"Când câștigi, jucătorii sunt fericiți și plini de încredere. Când pierzi, ei sunt triști. Sunt aici pentru a încerca să-i ajut să nu fie descurajați după ce am pierdut două partide în care nu am jucat bine timp de 90 de minute, însă am fi meritat un rezultat bun. Jucătorii mei trebuie să fie puternici psihic pentru următorul meci" Jose Mourinho

Comparativ cu City, Mourinho a schimbat opt jucători pentru partida din cupele europene, fiind criticat pentru că nu a evoluat cu cel mai bun "11". Cele două înfrângeri consecutive îl pun pe portughez într-o primă situație dificilă de gestionat, atât în privința jucătorilor, cît a suporterilor.

Zlatan, 3 ocazii mari

Venirea lui Zlatan era una incertă, ținând cont de faptul că nu voia să joace la o echipă care nu evolua în grupele UCL. Rezultatul slab al lui United poate fi pricinuit, într-o oarecare măsură, de faptul că Ibra a intrat după minutul 60. Chiar și așa, suedezul a reușit să treacă în dreptul său 3 ocazii de gol, singurul meci în care acesta nu a marcat.

Spre deosebire de Pogba,  suedezul a demonstrat însă că este un tranfer reușit, impunându-se încă din primul minut la United. În stilul caracteristic, Zlatan a declarat că îl va depăși chiar și pe marele Cantona.

(Răzvan Stângă)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  16 Septembrie 2016, 17:14

Atitudine de mare caracter si mare OM . Dar pentru imbeciii ce antreneaza in prima liga si nu numai e un exemplu ce va trece cu siguranta neobservat .

haudinamo
haudinamo  •  16 Septembrie 2016, 12:35

Si la Chelsea era acolo "ca sa-i ajute"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează