INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANGLIA

Mourinho își critică dur jucătorii, după înfrângerea cu Fenerbahce, al doilea eșec din Europa League: ”Au tratat meciul ca pe un amical al verii”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 14:48

Manchester United a pierdut cu 1-2 partida din Europa League cu Fenerbahce, iar Jose Mourinho a dat vina pe fotbaliștii săi, care nu au dat dovadă de atitudine și nu au fost concentrați asupra importanței meciului.

”Diavolii roșii” au fost conduși încă din startul întâlnirii, la primul atac al turcilor, iar acest lucru l-a înfuriat pe antrenorul portughez. ”O echipă care primește gol după două minute, înseamnă că nu este gata, nu este pregătită mental, nu este concentrată”.

Echipa lui Dick Advocaat a intrat în avantaj la pauză, iar în repriza a doua a continuat ofensiva la poarta lui De Gea. Fenerbahce și-a mărit avantajul la 2-0 în minutul 59, prin olandezul Jeremain Lens, însă Manchester United nu a mai putut decât să reducă din diferență, în final, prin Wayne Rooney.

Mourinho a luat foc după meci. ”Este vina noastră că am ajuns în această situație. După cel de-al doilea gol al gazdelor am avut o reacție. Am fi putut obține un alt rezultat, dar noi nu am meritat mai mult, deoarece meciul durează 90 de minute și trebuie jucat la maximum, în ce privește capacitatea și concentrarea noastră. Eu cred că ei au meritat să câștige”.

Portughezul a fost deranjat vizibil de felul cum s-au comportat fotbaliștii lui Manchester United în această partidă. ”Cred că problema a pornit de la atitudinea noastră. Jucătorii au jucat finala Champions League, dar și în meciurile amicale din timpul verii”.

Echipa ”diavolilor roșii” ocupă în prezent locul 3 în Grupa A, din Europa League, cu 6 puncte, în spatele lui Fenerbahce și Feyenord, ambele cu 7 puncte. Ultimele întâlniri vor fi împotriva olandezilor pe ”Old Trafford” și cu Zorya în deplasare.

sursa: mirror.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează