INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - PSV EINDHOVEN 0-2

Mureşan: "Sînt nemulţumit de atitudinea jucătorilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2009 00:00

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, spune că este dezamăgit de lipsa de motivaţie a jucătorilor săi la meciul cu CFR Cluj.

"Băieţii nu prea au avut motivaţie, deşi le-am oferit şi prime. Am prins o zi slabă, străinii se gîndeau probabil la avionul pe care îl au mîine spre casă. Sînt nemulţumit de atitudinea lor, dar am ştiu că va fi greu să îi motivăm. S-au gîndit mai mult la vacanţă. Este şi o diferenţă de valoare, s-a văzut acest lucru", a spus Iuliu Mureşan la sportro.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (6)
 •  17 Decembrie 2009, 10:07

cea mai mare pedeapsa pt. tine umflatule ar fi ca in ultima etapa sa pierzi campionatul la p neamt si intr-o singura etapa sa pici de pe locu 1 pe 5.sa iti amintesti cum ai pacalit fotbalul si ti-ai batut joc de spectatori in EL...rusine...da-ti demisia..

 •  17 Decembrie 2009, 00:49

Toti astia care comentati: la ce va asteptati de la Leao sau e. Dica? Azi am jucat fara Cadu, Dani, Alcantara si Peralta, titulari de drept! Deci la ce va asteptati? stati sa vedeti fata CFR-ului la primavara! Forza CFR!!!

since1907
since1907  •  17 Decembrie 2009, 00:49

Adevarul e ca lotul e destul de slab,eu nu stiu cum de il lauda adversarii nostri din Liga I. Oricum,ramanem cu speranta ca jucatorii ce vor veni ,vor aduce cu ei un plus de valoare echipei. Succes conducerii cu achizitiile! Ha CFR CLVJ

Vezi toate comentariile (6)
Comentează