INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA 2-0

Narcis Răducan după victoria Stelei cu 2-0 în faţa lui ŢSKA: "Suporterii bulgari vor «rupe» stadionul în retur!"

Narcis Răducan după victoria Stelei cu 2-0 în faţa lui ŢSKA:
Narcis Răducan după victoria Stelei cu 2-0 în faţa lui ŢSKA: "Suporterii bulgari vor «rupe» stadionul în retur!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 22:54

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a declarat că soarta calificării în grupele Europa League se joacă în continuare chiar dacă Steaua a cîştigat cu 2-0 meciul cu ŢSKA. VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECI!

"Calificarea se joacă în continuare, dar victoria a fost foarte importantă. Sîntem pregătiţi pentru retur, aţi văzut că în orice moment se poate întîmpla ceva şi soarta meciului să se schimbe. Emoţii am avut pînă la fluierul de final al arbitrului. Au fost foarte periculoşi, mai ales că s-au apărat bine. Presiunea va fi mare în retur, iar suporterii lor au promis că dacă diferenţa va fi mică, vor rupe stadionul în Bulgaria.

Antrenorul este nou, lucrează mult din momentul în care a venit la club şi jucătorii se comportă diferit. Din fericire, avem foarte mulţi suporteri. Casa noastră este în Ghencea şi sperăm să ne întoarcem", a declarat Narcis Răducan la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
liviuemil
liviuemil  •  18 August 2011, 23:32

Tu nu vezi ca MAPNul e cazut din cer? Ei au alte interese, au uitat de Steaua. Din moment ce a murit "tovarasul" si nu-i mai lauda nimeni singura lor dorinta e sa stoarca bani. Nu conteaza de la cine sau de unde vin. Prost e Gigi sau altii care le vor da atit timp cit ei nu misca un pai. Pai nu asta e echipa cu care toti maharii se laudau?

alexandru_p
alexandru_p  •  18 August 2011, 23:26

respect narcis raducanu. un om stilat, cumpatat la vorba si cu mult bun simt. nu prea suntem obisnuiti cu asa personaje in conducerea stelei, poate tocmai de aceea existenta lui este bun augur. sa vedem cand or sa invete si gigi cu mm cate ceva de la narcis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează