INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, MÎINE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Narcis Răducan: "La ultima campanie strălucitoare, Steaua a jucat tot în exil"

Steliştii au eliminat în
Steliştii au eliminat în "sferturi" Rapidul, dar au ratat finala Cupei UEFA după 1-0 şi 2-4 cu Middlesbrough

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 12:40

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, este de părere că "roş-albaştrii" pot învinge formaţia germană Schalke 04, la debutul în grupele Europa League. Steaua - Schalke 04, din Grupa J, este programată de la ora 22.05 (PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO)

"Schalke are o forţă ofensivă de apreciat. Băieţii noştri sînt însă capabili să se motiveze, am demonstrat asta şi în anii trecuţi. Au demonstrat că au tras învăţămintele şi se gîndesc doar la acest joc.

Este bătaie mare pe bilete, ne aşteptam să vină multă lume la stadion. Sînt convins că spectatorii îi vor ajuta pe băieţi.

Ne gîndim la modul general şi la celelalte echipe, ar fi extraordinar să adunăm cît mai multe puncte.

Este o diferenţă mare de cotă şi de valoare între Schalke şi noi. Huntelaar, Raul şi Marica sînt fotbalişti respectaţi, care marchează cu uşurinţă va fi greu să îi contracarăm. Împreună cu publicul şi cu motivaţia de a întîlni cea mai bună echipă a grupei, cred că putem scoate un rezultat bun.

Steaua a început să simtă acasă la Cluj, publicul ne-a ajutat, ne este aproape şi acum. Nu avem ce face, oricum ne plimbăm. La ultima campanie strălucitoare a Stelei, cînd a ajuns în semifinale, meciurile s-au disputat în exil, pe «Lia Manoliu»", a spus Narcis Răducan.

În ediţia 2005-2006 a Cupei UEFA, Steaua a disputat meciurile eliminatorii pe stadionul «Lia Manoliu», fiind la un pas de a disputa finala.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează