INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLAVIA - BEER SHEVA

VIDEO+FOTO. Nicolae Stanciu, gol în Europa League pentru Slavia Praga! Execuție frumoasă a românului

Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a marcat pentru Slavia Praga în confruntarea cu Hapoel Beeer Sheva din Grupa C Europa League. +4   FOTO
Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a marcat pentru Slavia Praga în confruntarea cu Hapoel Beeer Sheva din Grupa C Europa League.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 22:38 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 22:51

Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a marcat pentru Slavia Praga în confruntarea cu Hapoel Beeer Sheva din Grupa C Europa League. 

În minutul 36, când cehii conduceau deja cu 1-0, o contră a făcut ca balonul să ajungă la mijlocașul român. Preluare pe piept, șut cu stângul la scurt de la 17 metri, iar Stanciu își trece în cont astfel primul gol din actuala ediție de Europa League.

În actuala stagiune, Stanciu a punctat de două ori în campionat pentru Slavia Praga, reușind în întrecerea internă și două pase decisive.

Clasamentul Grupei C Europa League

Urmărește AICI partida CFR Cluj - ȚSKA Sofia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ares2024
ares2024  •  04 Decembrie 2020, 07:03

Mare jucator...ce s ar face nationala fara el.

alenb
alenb  •  03 Decembrie 2020, 22:56

Bravo Stanciu, a dat si el primul gol sezonul asta :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează