INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI - ASTRA 2-0

Niculae e categoric: "Jucătorii au fost pe altă planetă, puteam lua 5 goluri"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 21:34

Patronul Astrei, Ioan Niculae, nu îşi explică jocul slab al echipei sale şi crede că israelienii se puteau impune cu 5-0.

"A fost o diferenţă de joc, de atitudine total schimbată. Ei şi-au făcut-o, luau mulţi bani, am zis asta şi înainte de joc. Nu am nici o explicaţie.

M-a surprins că am jucat cu doi jucători mai puţin, erau în altă lume. Meciul ăsta mi-a lăsat un gust amar. Puteau să ne bată cu 5-0.

Mai avem o şansă, dar să joace Astra cum a făcut-o pînă acum. Sper că nu au uitat fotbalul", a spus Ioan Niculae la DigiSport Special.

Astra a pierdut turul cu Maccabi Haifa, scor 2-0. Returul va avea loc peste o săptămînă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
petroburgener
petroburgener  •  23 August 2013, 09:38

De fapt Astra a jucat cam la fel in toate meciurile pana acum, numai ca Maccabi Haifa e superioara adversarilor pe care i-a avut Astra. Cand joci cu o echipa care i-a dat Stelei 5 goluri, altfel trebuie sa joci, nu cu calcaie si tot felul de subtilitati pentru cei naivi. Budescu a fost poate cel mai slab dar si el si echipa trebuie sa alerge, sa munceasca pentru a avea sanse de calificare.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 August 2013, 08:36

Judecând la rece, nu trebuie să imputăm prea multe echipelor noastre. S-au străduit, au încercat, dar ăsta le e nivelul. N-ai cum să faci față în Europa jucând într-o liga ca a lui mitică, unde, cine nu poate bate, cumpără.

vlad57
vlad57  •  23 August 2013, 08:32
Postat de ulise3223 pe 23 August 2013, 08:08

Anul trecut CFR Cluj trecea cu victorii pe linie de Liberec si Basel. Acum Liberec bate cu 3-1 la Udinese; Basel sezonul trecut ajunge in semifinale Europa League, iar acum a castigat cu 4-2 la Ludogorets. Iar cei eliminati de Liberec, Karagandy au batut cu 2-0 pe Celtic Glasgow. Numai echipe "slabe" a batut CFR Cluj seonul trecut! Cele 10 puncte in grupele Champions League par uriase!

Asa este au fost uriase. doar ca " au fost"! Iar ce vedem acum e cam jale. Trebuie un pic de inteligenta, dincolo de piciorul broastei. ca sa ai o echipa buna, care merge, si sa stii sa o mentii si sa o cresti. Paskany si Muresan par sa NU stie. ei vor doar sa vanda jucatorii, pe cat mai multi bani, oricand. Dar NU par sa stie cum sa aduca altii in mecanism si sa-i implementeze fara sa strice mecanismul. Asa fac marile echipe. Bani au incasat, dar echipa e jalnica la ora asta. Degeaba faci CFR Cluj Portugalia daca nu stii cum se cresc maslinele. cineva spunea ca un manager destept se inconjoara de oameni mai destepti decat el. Asta ar trebui sa faca si cei doi. Yes-manii te baga i

Vezi toate comentariile (22)
Comentează