INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OMONIA - ASTRA 1-2 (ÎN TUR 1-1)

Niculae îl laudă pe Budescu: "I-a crescut nivelul inteligenţei, o să fie un cîştig pentru fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 22:37

Ioan Niculae, patronul Astrei, a vorbit despre calificarea echipei sale în turul III preliminar, după 2-1 cu Omonia Nicosia.

"În seara asta s-a creat o echipă. Mă bucur că Budescu a marcat, chiar am purtat o discuţie cu el. Păi, ori vrei să faci ceva în viaţă, ori rămîi să mănînci sarmale. Budescu a început să se maturizeze, i-a crescut nivelul inteligenţei. Cred că va fi un cîştig mare pentru Astra, dar şi pentru fotbalul românesc.

Nu e de vînzare, nu vreau să renunţ la el, vreau să mai aduc vreo doi fotbalişti. N-am apucat să-i felicit, pentru că au plecat repede la autocar. Îi voi premia, pentru că merită din plin. Şi dacă pierdeau, tot le dădeam ceva, pentru că au jucat foarte bine", a spus Ioan Niculae la GSP TV.

În turul următor, Astra va evolua împotriva slovacilor de la Trencin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
samertx
samertx  •  26 Iulie 2013, 00:59
Postat de valyomanyd pe 26 Iulie 2013, 00:47

S-a scos, dar, sa nu uitam ca el a gresit la golul cipriotilor ! Eu cred ca e un fel de ....Zicu, branza buna in burduf de caine ! :)))

Eu am făcut un rezumat, mie nu-mi place ca fotbalist . E chichiricios:))

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Iulie 2013, 00:47
Postat de samertx pe 26 Iulie 2013, 00:24

Budescu e ” mintea limpede ” în angrenajul Astrei:)) A pus-o de golul doi , cu latul , razant și intim cu bara stângă. Bun așa!

S-a scos, dar, sa nu uitam ca el a gresit la golul cipriotilor ! Eu cred ca e un fel de ....Zicu, branza buna in burduf de caine ! :)))

cronchicronc
cronchicronc  •  26 Iulie 2013, 00:45

Felicitari Astra.chiar m-am bucurat la 2-1 ca si cum ar fi marcat Steaua...rusinica GSP pe de alta parte,daca castiga Steaua de asa o maniera era plin site-ul de articole...pentru cum a jucat Astra in seara asta merita ridicati putin in slavi...BRAVO!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează