EUROPA LEAGUE  ·  CFR CLUJ

Noi detalii despre scandalul făcut de Dan Petrescu la Sevilla » Cine i-a dat de fapt regulamentul vechi

Miercuri, 04 Martie, 15:41

La finalul partidei din Europa League, dintre Sevilla și CFR, Dan Petrescu (52 de ani) a apărut la conferința de presă cu regulamentul în mână și a provocat un scandal monstru.

După eliminarea din faza „șaisprezecimilor”, antrenorul clujenilor a contestat vehement decizia VAR de a-i anula golul lui Alexandru Păun (24 de ani), din cauza unui henț precedent al lui Lacina Traore (29 de ani).

Argumentele lui Petrescu din cadrul discursului nu au fost veridice pentru că regulamentul nu mai era de actualitate. Bogdan Mara (42 de ani), directorul sportiv al CFR-ului a explicat situația la TV Digi Sport:

Cred că regulamentul l-a luat de la team managerul echipei, de la Panin. Noi i-am spus că nu e regulamentul bun, că e unul vechi, dar în febra şi tensiunea de atunci, Dan nu a înţeles ... Apoi şi interpretarea lui Ion Crăciunescu care a explicat foarte bine. Dacă era împotriva Sevillei nu se dădea. 

Rămânem cu performanţa, Sevilla nu ne-a bătut, ne uităm unde este Lazio acum, unde este Rennes, Celtic e deja campioană în Scoţia”.

Dan Petrescu a declarat într-o conferință de presă că echipa sa merită mai multă atenție și apreciere datorită parcursului formidabil din Europa League:

„În România, efectele au fost mult prea mici pentru ceea ce am făcut noi. Mă bat singur să explic, m-am săturat să fiu singurul care spune acest lucru. Echipa mea a făcut o campanie incredibilă.A fost un an fantastic. Cum ‘Generația de Aur’ n-a mai fost egalată, nici această performanță nu va mai fi egalată”.

CFR Cluj a reușit să ajungă în primăvara europeană, după ce a strâns 12 puncte într-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes.

VEZI ȘI:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (1)

Alexandru Popa  •  04 Martie 2020, 17:36

Lazio n-a avut chef de EL, Rennes era praf în toamnă (și cu toate astea CFR trăgea de timp având 2 oameni în plus), iar valoarea lui Celtic am văzut-o cu Copenhaga... S-a obținut o remiză pe Sánchez Pizjuan, dar contează și CUM... La ce formă proastă are Sevilla acum, orice autobază ar funcționa. Cel mai mult mă bucură când mă gândesc că același rezultat, 0-0 după 90 de minute, a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni... Vise plăcute, CFR!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1