INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CELTIC - CFR CLUJ // Nu mai plânge, Rod Stewart! Cum suferă legenda rock după meciul Celtic – CFR 3-4

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 09:20

„Îmi vine să plâng”, spune legenda rock Rod Stewart, marele fan Celtic, într-o intervenție la talkSPORT, după înfrângerea în fața CFR. Este neobișnuit pentru noi să nu avem o noapte minunată în Celtic Park, dar cred că motivul a fost că am luat jocul prea ușor. Ne-am gândit că vom câștiga.”

Campioana României a reuşit calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins Celtic cu scorul de 4-3, marţi seară, la Glasgow, în manşa secundă a turului 3 preliminar, după un meci dramatic.

„Nu înțeleg de ce nu l-am avut în teren pe Christopher Jullien, un jucător pe care am dat 7 milioane de lire și nici pe Boli Bolingoli, jucător de 3 milioane de lire. Nu înțeleg!”, spune legenda rock. 

„Este doar una din acele zile și trebuie să mergem mai departe. Mergem în Europa League pentru a noua oară la rând. Știm că Celtic nu va câștiga niciodată Liga Campionilor. Noaptea trecută am scăpat printre degete 30 milioane de lire sterline pentru că nu ne-am calificat.

CFR Cluj - și nu Celtic - este în play-off-ul Champions League. Pentru a intra în grupele Ligii, campioana României trebuie să învingă Slavia Praga. 

Intrarea în play-off-ul UCL asigură clubului prezența în grupele Europa League, cel puțin, și încasări minime de 7,92 de milioane de euro.

Rod vrea Celtic în Premier League

Rod Stewart are și o soluție: „Nu vom învinge dacă nu intrăm în liga engleză cumva, să câștigăm niște bani pe care Sky îi plătește, să ne permitem jucători pe care Arsenal și Tottenham și alte echipe și-i permit. Când cheltuim 7 milioane de lire sterline, este o sumă importantă. Cum vom câștiga vreodată Liga Campionilor cu 7 milioane de lire sterline pentru un jucător? Nu avem jucători și nu ne putem permite jucătorii. Este un ținut mic și o să plâng!", suspină vedeta Rock’n Roll.

Citește și:

10 concluzii după seara MAGICĂ de la Glasgow: toate semnificațiile victoriei cu Celtic + de ce Clujul e noul pol de putere din fotbalul românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează