INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - MACCABI TEL AVIV 1-3

Număraţi în pumni » Visul European al Pandurilor s-a încheiat înainte de a începe, după 1-3 cu Maccabi

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:00

Indiferent că e vorba de România, de Israel sau oricare altă ţară de pe planetă, ce începe prost se termină, de cele mai multe ori, prost.

Sau chiar foarte prost. Practic, Pandurii au început de la 0-1. Ben Chaim (6) a trecut ca prin brânză de zona dreaptă a apărării gorjenilor şi a înscris elegant. Nici nu apucaseră oltenii să simtă gustul Europei fotbalistice cu aromă de Dunăre. Voiculeţ, mai ales, şi Hora au fost motoarele formaţiei lui Grig în prima parte. Primul a testat vigilenţa lui Rajkovici, încă din minutul 4, însă sârbul n-a vrut să se facă de băcănie în faţa întregii familii prezente la Dunăre. Hora i-a pus mingea pe tavă lui Mrzljak (12), însă croatul şi-a depus memoriu la comisie, nu şi candidatura la golul egalării.

Iluzii spulberate

Care avea să vină imediat, după o intervenţie feroce a lui Bunoza asupra lui Orlando Sa. În celălalt careu, Voiculeţ a semnat ceea ce se numeşte o centrare perfectă, iar Herea (30) a renăscut sub comanda lui Grig. Imediat, Bunoza l-a pus la grea caznă pe Rajkovici, doar că sârbul iar a scos de senzaţie. Din nou gol primit în start de repriză, a doua! Letală la faze fixe, Maccabi a înscris, atât de simplu, prin Igiebor (49), desprins de tot grupul din careu, după lovitura liberă exemplară a lui Medunjanin. Hora (64) s-a lovit iar de mâinile sigure ale lui Rajkovici.

Au pus piciorul pe grumaz

Jordi Cruyff, managerul sportiv al israelienilor, bătea tactul pe masa albastră de lângă comentatori şi cerea fotbaliştilor lui Şota Arveladze să nu mai lase deloc mingea românilor. Georgianul de pe banca evreilor, fost coleg cu Chivu şi cu Lobonţ la Ajax, are stofă de calitate în echipă. Când au început băieţii în galben să apese acceleraţia, le-au tăiat răsuflarea gorjenilor. Orlando Sa a fost milos, însă Miha (77) a marcat simplu din pasa ca la carte a lui Ben Basat. Au urmat alte două atacuri ale lui Maccabi ce erau să lase urme adânci. Oamenii din tribune o luaseră deja spre case. În prelungiri, Miha şi Ben Basat au fost autorii unei faze de clasă, însă execuţia ultimului s-a dus, frumos, peste poartă, din fericire.

20.000.000 €este bugetul celor de la Maccabi, cel mai important club din Israel, de 5 ori mai mare decât al Pandurilor

"N-am vrut presiune"

Lucian Sânmărtean, 36 de ani, a fost prezentat ieri de către Pandurii, însă n-a jucat contra lui Maccabi: "Nu sunt supărat pe Mihai Stoica pentru faptul că a zis că aş putea fi o ciorbă reîncălzită. Sunt păreri personale ale oamenilor pe care nu le comentez şi nu mă afectează. A existat interes pentru mine şi de la alte cluburi din Liga 1, dar am ales să mă alătur unui grup unde nu am multă presiune, n-a contat partea financiară. Poate unii cred că sunt bătrân, eu cred că mai pot arăta multe în fotbal".

"Păcat că n-am venit din iarnă"

George Ţucudean de-abia aşteaptă să debuteze în tricoul Pandurilor. A lucrat cu Grig la Târgu Mureş, el a adus singura victorie oficială a lui ASA în 2016, însă antrenorul încheiase deja, prematur, conturile cu ardelenii când atacantul a marcat contra Botoşaniului: "Trebuia să vin la echipa din Târgu Jiu încă din iarnă, am făcut o greşeală că n-am sosit de atunci şi am mers în altă parte. Acum, am refuzat câteva oferte de afară, mi-am dorit să fiu cât mai aproape de familie".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
foxy
foxy  •  29 Iulie 2016, 23:33
Postat de antalmihai pe 29 Iulie 2016, 15:49

peste 1 luna vor rezilia la greu contracte... de, pacaleli!

Pai ,noi stam mai bine decat clona aia a voastra din Craiova!...Sau tu esti ala` rebelmititel`???Voi aveti echipa la sifonier la Mititelu!Hai,scuteste-ma!...

antalmihai
antalmihai  •  29 Iulie 2016, 15:49

peste 1 luna vor rezilia la greu contracte... de, pacaleli!

106683413108068
Francisc Dascal  •  29 Iulie 2016, 13:40

Ce asteptari aveti de la CAMPIONATUL INSOLVENTELOR organizat de F.R.F si L.P.F,SISTEMUL ESTE BOLNAV :ARBITRAJE LA COMANDA,JUCATORI NEPLATITI ,CREDIBILITATE LIPSA,ORGANIZARE JALNICA,LUARI DECIZII DE RASUL MAPAMONDULUI TOATE ASTEA AU CONDUS LA DECADEREA FOTBALULUI ROMANESC .E NECESAR O SCHIMBARE DE MENTALITATE SI NU NUMAI

Vezi toate comentariile (6)
Comentează