INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ST. PATRICK'S, JOI, 20:30, DIGISPORT

O'Connor: "Am venit la Pat's pentru că am vrut să mă însor, să-mi cumpăr o casă. Acum, vreau să bat Steaua!"

Articol de - Publicat joi, 20 august 2009 00:00

Mijlocaşul lui St. Patrick's Gareth O' Connor spune că s-a întors în prima ligă irlandeză pentru că îşi dorea să-şi întemeieze o familie şi dezvăluie care este starea de spirit a jucătorilor pregătiţi de Jeff Kenna înaintea confruntării cu Steaua din play-off-ul Europa League.

"Am vrut să mă întorc acasă, să îmi întemeiez o familie, să îmi cumpăr o locuinţă şi să mă liniştesc. De aia am ales să vin la St. Patrick's în dauna altor oferte pe care le-am mai avut din Anglia. Puteam să mai rămîn în ligile inferioare cîteva sezoane, dar asta ar fi însemnat să mă mut de la o echipă la alta foarte des.

Acum vrem să facem ceva cu adevărat important, sîntem convinşi că putem să jucăm bine contra Stelei. Cea mai importantă performanţă a mea de pînă acum a fost un gol pe care l-am înscris într-un play-off pentru Bournemouth în 2003. Lucrurile se schimbă dacă realizăm ceva contra românilor", a spus O'Connor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
 •  20 August 2009, 18:51

pacat ca teai insurat acum va trebui sa divortezi veti fi masacrati in ghencea fara cinci boabe nu scapati

 •  20 August 2009, 11:59

in loc sa te bucuri ca mergi cu avionul, alea alea tu ce faci?nu mai bine stati voi acasa,ca 3-0 pentru neprezentare e un scor bun fata de ce o a va dea steaua

rapy46
rapy46  •  20 August 2009, 11:47

asta e un fel de banel al lor :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează