INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1

NOTE GSP. Un jucător de la CFR Cluj, cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat în meciul cu Young Boys

FOTO: Raed Krishan +14   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 09:32 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 11:04

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Young Boys Berna, în etapa a doua din grupele Europa League, după o partidă în care echipa lui Dan Petrescu a fost dominată în multe momente.

Introdus la pauză, atacantul Billel Omrani și-a continuat prestația slabă din ultimii ani. Vârful lui Dan Petrescu nu s-a remarcat și nu a pus probleme adversarilor, fiind notat cu 3 de Gazeta Sporturilor, cea mai mică notă a meciului.

Și extrema Adrian Păun, schimbat în minutul 79 cu Itu, a jucat slab, primind nota 4! Mario Camora și portarul Cristi Bălgrădean au fost cei mai buni jucători de la CFR Cluj, primind nota 7Cristi Manea, folosit ca fundaș central după accidentarea lui Vinicius, s-a descurcat bine, fiind notat cu 5.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a luat nota 6, la fel ca Gerardo Seoane, tehnicianul lui Young Boys.

NOTE GSP. Un jucător de la CFR Cluj, cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat în meciul cu Young Boys

FOTO Imagini spectaculoase din CFR Cluj – Young Boys

+10 FOTO

 Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, disperat: „Încă o dată se adeverește ce zic eu”

Cristi Bălgrădean, declarații tari: „Ne-au tocat elvețienii” » Cum a descris golul primit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
10156162893436307
Johny English  •  31 Octombrie 2020, 17:49

Daca il lua pe Alibec, atunci era cel mai gras de pe teren! Omrani nu maninca sarmale de aia e cel mai slab! Budescu stie de ce! ))))

breitner
breitner  •  30 Octombrie 2020, 13:00

Dar Paun (care alerga de bezmetic (gen balanel), greseste in situatii periculoase, se incurca in "varza" cand vrea sa dribleze, etc., de ce are nota de trecere meci de meci?

adiktedz
adiktedz  •  30 Octombrie 2020, 12:33

Totusi, ce s-a intamplat cu Omrani? de la atacantul ala periculos a devenit un mosulica pe teren cu tot cu baston in mana.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close