INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Panduru a detectat "mâna moartă" a FCSB-ului: "N-am avut atacant"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:02

Basarab Panduru a vorbit despre meciul câștigat de FCSB în deplasarea de la Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, și-l laudă pe Dică pentru faptul că l-a introdus pe Gnohere în minutul 69 în locul lui Florin Tănase, francezul reușind să marcheze golurile roș-albaștrilor.

"Părea la începutul meciului că e o deplasare dificilă. Într-un fel a fost vorba de inspirație la acest meci. Gnohere a avut două atingeri și a marcat două goluri. La primul gol mi s-a părut greșeala fundașilor. Nu e prima dată când Gnohere marchează așa. El dă mult la colțul lung.

În prima repriză n-ai avut astfel de ocazii, pentru că n-ai avut atacant. În partea a doua, când a intrat el, s-a văzut că e un atacant acolo", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

"Pentru mine a fost ciudată formula de start. Îl ai pe Gnohere și îl treci pe Florin Tănase atacant? N-am înțeles de ce. Tănase nu știu dacă a reușit să joace rolul de atacant, de număr 9. S-a văzut asta în momentul în care a intrat Gnohere și s-a luptat cu adversarii"
Marius Bilașco

Dacă roș-albaștrii vor câștiga etapa de peste două săptămâni, cu Hapoel Beer Sheva acasă, se vor califica matematic în primăvara europeană!

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
americanu197
americanu197  •  20 Octombrie 2017, 08:49

panduru sa ne manance uru

energydrik
energydrik  •  20 Octombrie 2017, 07:16
Postat de Razvan Marcel pe 20 Octombrie 2017, 00:30

Becali nu intelege ca Tanase nu e de Steaua.Sa dat enorm pe el,si incerca sa il faca fotbalist,dar sa vazut.Il mai pune si capitan.

Accidentarea l-a terminat! La Viitorul si cand a venit la fcsb (pana in accidentare), juca foarte bine. Cam asta e soarta fotbalistilor cu piciorul gros cat al unui castravete

749913671784643
Razvan Marcel  •  20 Octombrie 2017, 00:30

Becali nu intelege ca Tanase nu e de Steaua.Sa dat enorm pe el,si incerca sa il faca fotbalist,dar sa vazut.Il mai pune si capitan.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează