INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Pariorii o scot pe FCSB din Europa! Cotă uriașă la calificare pentru echipa lui Becali

Agențiile de pariuri o văd mare favorită pe Slovan contra lui FCSB. foto: Cristi Preda
Agențiile de pariuri o văd mare favorită pe Slovan contra lui FCSB. foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 09:00

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Agențiile de pariuri o văd mare favorită pe Slovan contra lui FCSB, atât la victorie în timpul regulamentar, cât și la calificarea în play-off-ul Europa League. 

  • FCSB - Slovan Liberec ar trebui să se joace joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. Meciul s-ar putea amâna însă pentru sâmbătă, pe fondul apariției noilor cazuri de coronavirus din cadrul lotului. 

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar, iar adversara, Slovan Liberec, părea una la îndemână. Apariția focarului de infecție cu coronavirus la clubul roș-albastru a anulat complet statutul de favorită, iar în momentul de față, FCSB e creditată de către casele de pariuri cu șanse destul de mici de a avansa în turul următor.

O calificare a trupei lui Toni Petrea e creditată cu o cotă de 2,82 la Betano și cu 2,75 la Super Bet, în vreme ce Slovan e văzută cu prima șansă la ambele agenții: 1,44 și, respectiv, 1,45. Situația în care se regăsește FCSB e comparabilă cu cea a unor echipe care trebuie să producă adevărate surprize pentru a ajunge să joace săptămâna viitoare manșa decisivă pentru prezența în grupele UEL. 

De exemplu, Beșiktaș e văzută la fel de mare favorită în fața lui Rio Ave precum Slovan în fața FCSB-ului, așa cum Maccabi Haifa e creditată cu aceleași șanse mici, ca și ale FCSB-ului, în fața rușilor de la Krasnodar, la fel ca Mol Fehervar în jocul cu francezii de la Reims. 

6.75e cota pe care Betano o oferă pentru cei care pariază că FCSB - Slovan se va decide la penalty-uri

5-1a fost scorul cu care Slovan a câștigat meciul din turul 2 preliminar din UEL, disputat pe terenul lituanienilor de la Riteriai

VIDEO Florin Prunea critică conducerea dinamovistă: „Straton nu trebuia să plece! FCSB a făcut o afacere incredibilă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB - Slovan Liberec, amânat pentru sâmbătă? Ultima variantă apărută pentru meciul din Europa League

EXCLUSIV Cât de mult s-a schimbat patronul de la FCSB? Confesiunea unui jucător: „Becali se comporta cu totul altfel, era o barieră între noi și el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
steauaeuna
steauaeuna  •  23 Septembrie 2020, 10:31
Postat de vendredi13 pe 23 Septembrie 2020, 09:43

Mol se califică.

singur ca da...asa am zis si eu>>>vai mama ta de frustrat

steauaeuna
steauaeuna  •  23 Septembrie 2020, 10:26
Postat de vendredi13 pe 23 Septembrie 2020, 09:43

Mol se califică.

lasa ma ca le aratam noi lor,chiar si cu rezervele.FORTA STEAUA , LUPTA FCSB,hai dati-mi galben ca am tupeul sa imi incurajez echipa...

vendredi13
vendredi13  •  23 Septembrie 2020, 09:43

Mol se califică.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează