INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Partidele din EL sunt mai grele decât crede Becali! Ce capcane îi așteaptă pe steliști

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 00:00

Becali e convins că va avea 18 puncte din grupa de Europa League. Partidele vor începe peste 11 zile și par mai grele decât crede Gigi: Hapoel are bani foarte mulți, Lugano e construită cu fotbaliști crescuți în Italia.

Dică și Becali s-au contrazis după tragerea la sorți a grupelor Europa League. "Facem 18 puncte, batem tot în grupa asta!" a fost reacția patronului. "Vor fi meciuri echilibrate și oricare echipă se poate califica", a atras atenția antrenorul.

Mai aproape de realitate pare calculul pe care l-a realizat tehnicianul. Plzen, Hapoel Beersheva și Lugano sunt adversarele. Pe cehi, FCSB i-a eliminat din Champions League, dar a fost o dublă manșă de care roș-albaștrii au trecut cu emoții. Beersheva și Lugano sunt două necunoscute care ascund destule capcane!

24 de milioane de euro e suma pe care o are la dispoziție Beersheva pentru acest sezon. Dublu decât consumă FCSB, cel mai bogat club românesc! Grosul sumei se duce pe salarii. Hoban, plecat în vara asta din Israel, câștiga 20.000 de euro lunar la echipa din deșertul Negev, dar există și salarii mai mari. 

Datele meciurilor din Europa League:
FCSB-Plzen 14 septembrie
Lugano-FCSB 28 septembrie
Beersheva-FCSB 19 octombrie
FCSB-Beersheva 2 noiembrie
Plzen-FCSB 23 noiembrie
FCSB-Lugano 7 decembrie

Toate detaliile despre adversarele din Europa League sunt doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
stiluneu
stiluneu  •  03 Septembrie 2017, 17:27

Ce frustrati falimentarii pe aici pe comentarii...steaua a facut achizitii cat valoreaza dinamo cu tot cu stadion...hahahah ...ma uit la voi de sus si sunteti ff mici...copii de mingii...steaua e una...si fortza romaniei...restu *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  03 Septembrie 2017, 14:08

O zis, in felul lui, ciobanul o vorba de incurajare pentru echipa, si deja au aparut desteptii aia care se chinuie sa scoata piatra prostului din fantana !!!

randoom_._
randoom_._  •  03 Septembrie 2017, 13:34
Postat de catalynn pe 03 Septembrie 2017, 13:10

Randoom este un derizoriu. In primavara ma aburea ca știe el din sursa sigura, "din interiorul sistemului", venea si cu un scenariu fantezist ud tot ca alde Coldea fusese debarcat, cum ca pana in toamna asta isi ia jjjijji numele Steaua inapoi. Cand a fost sa punem pariu pe onoare ca bărbații, a început sa o scalde, ca una ca alta, si a rămas 30 Noiembrie data limita pana sa se întâmplecde debita el. Si cand colo, acum vreo 2 saptamani am dat si de "sursa" prostanului, era chiar jjjijjii! Asa ceva?! :-)))) "O să-i înving, o să iau şi numele, toate înapoi. Cine este dobitocul să bage banii și să fie controlat de ei. Ministrul e pus de Dragnea, căruia nu i-a mai convenit. Acum, că nu mai sunt eu de acord cu tâmpeniile pe care le face el…Ce spun ei, că fac abonamente. Promit eu Peluzei Sud că brandul şi palmaresul vor fi tot la mine, nu le poate lua nici toate comandamentele. E la mine palmaresul, n-are cum să-l ia. Numele îl iau în maxim 6 luni, iar marca în maxim un an”, a spus Becali la Sport.ro.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează