INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - AS ROMA

FOTO. Penalty controversat în CFR Cluj - AS Roma: „Total aiurea! Nici vorbă de așa ceva”

Capturi Telekom Sport +4   FOTO
Capturi Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 23:29 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 00:37

În minutul 65, la scorul de 1-0 pentru AS Roma, italienii au primit un penalty controversat cu CFR Cluj.

Ajuns în situație de unu contra unu cu portarul, armeanul Henrikh Mkhitaryan a fost blocat de Bălgrădean. Ulterior, fostul elev al lui Mircea Lucescu a fost lovit de „Pufi”, din inerția fazei.

Nici vorbă de penalty! Total aiurea această decizie! Nu putea să se evapore Bălgrădean. A blocat mingea, și apoi Mkhitaryan se împiedică de el. Se pare că există uscături printre arbitri și în Europa”, a atacat în direct comentatorul Digi Sport Ionuț Angheluță.

Veretout a transformat lovitura de la 11 metri și a făcut 2-0 pentru italieni.

Arbitrul partidei este Harald Lechner, ajutat de asistenții Andreas Heidenreich și Maximilian Kolbitsch (toți din Austria).

VIDEO. Lucian Goian, analiză în direct la GSP Live

Toate detaliile despre partida CFR Cluj - AS Roma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cornelcc
cornelcc  •  27 Noiembrie 2020, 13:26

Pufulete a iesit bine, mingea a sarit din el in sus, a ramas in joc undeva in dreptul cepor doi protagonisti ai fazei. Mikhtaryan avea posibilitateacsa urmareasca balonul si sa continuie faza. Acum, intrebati-l pe pufos de ce a ridicat mana sa-l prinda pe “roman” de picior. Asta a fost interpretarea arbitrului si motivul pentru care a aratat punctul cu var! “Specialistii” din, cei cara apara sau denigreaza arbitrii in functie de simpatii si interese (“a avut acoperire regulamentara, a fost un contact” vs “a gresit grav, acolo nu dadea nimeni penalty”), chiar si atunci cand evidenta ii contrazice, nu ar recunoaste niciodata.

1948forever
1948forever  •  27 Noiembrie 2020, 10:39

Penalti si aici si la Popescu.

dansy
dansy  •  27 Noiembrie 2020, 10:36

A fost penalti clar pentru ca Balgradean a ridicat si mana si piciorul cu care la atins pe jucatorul Romei.Uitat-iva atent la fazaSi atentie mingea era in joc,nu parasise terenul!.Oricum CFR nu joaca nimic.Daca nu primeste lovituri libere aiurea in apropierea careului nu este in stare sa marcheze.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează