INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - FC ZURICH 2-2

Ploaia i-a ţinut departe! Doar 3.000 de suporteri la Piatra-Neamţ

Ploaia şi ora tîrzie i-a ţinut departe pe microbişti de stadionul din Piatra-Neamţ
Ploaia şi ora tîrzie i-a ţinut departe pe microbişti de stadionul din Piatra-Neamţ

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 01:01

În ciuda remizei de la Roma, 2-2 cu Lazio, suporterii moldoveni nu s-au înghesuit să vină la meciul cu FC Zurich

Egalul miraculos din Cetatea Eternă nu a schimbat atmosfera de la partidele Vasluiului în Europa League. Obligaţi de UEFA să joace "acasă" la Piatra-Neamţ, băieţii lui Viorel Hizo se simt ca la partidele amicale: lume puţină, galerie mai deloc.

"Dulăul" se declara dezamăgit după ce la Oţelul - Benfica din Liga Campionilor au venit doar 6.800 de suporteri: "Se întreabă şi UEFA ce caută echipele româneşti în competiţiile continentale cu stadioanele astea goale cînd în alte ţări sînt toate arhipline". Aseară, la Piatra-Neamţ, un alt record negativ: pe o ploaie sîcîitoare şi, după spusele lui Hizo, la o "oră nepotrivită pentru microbistul român", s-au strîns doar 3.000 de susţinători!

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (3)
rezerva_01
rezerva_01  •  30 Septembrie 2011, 10:57

pai la noi este mai promovat "spectacolul" oferit de mizeriile de patroni, presedinti... de ce sa mai mearga omul la stadion? doar luptele avram-borcea-porumboiu, becali-deaconu-mitica, mititelu-restul lumii.....sunt gratuite, la tv si pe net. in schimb, sa merga la stadion, nu la ala la care mergea tot timpul (ca vezi doamne patronii de cluburi nu au avut timp sa le aduca la standarde europene), ci in orasul vecin, la 50, 100km de casa, suporterii trebuie sa plateasca pe langa biletul la partida si transportul care poate ajunge inca o data biletul de intrare....

alpin
alpin  •  30 Septembrie 2011, 06:59

"Obligati de UEFA sa joace la Piatra Neamt"?!? Ce tampenie!!! A obligat UEFA pe cei de la Vaslui sa nu-si faca stadionul apt pentru meciuri civilizate?!? Apropo, ce-i aia "ploaie"?!

encipi
encipi  •  30 Septembrie 2011, 04:12

Pai in strainatate fotbalul e unul curat, fara scandalurile si mocirla de la noi. In al doilea rand au stadioane. Suntem singurii din Europa cu 4 echipe si nici una din ele nu joaca pe stadionul propriu. In al 3-lea rand au infrastructura. Au trenuri, autostrazi, cu ce-ati fi vrut sa se plece dupa meci la ora 12?? Uefa n-ar trebui sa recompenseze echipele romanesti. Aduc un mare minus spectacolului fotbalistic prin aceste tribune goale. Noroc de rapidisti...chiar sunt curios cati stelisti vor fi pe National Arena, oricum..si daca ar fi 55.000 ...tot nu s-ar auzi ca rapidistii. Bravo lor! Cea mai tare galerie.!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează