INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ 0-0

Portarul Sevillei, explicație incredibilă pentru gafa de la golul marcat de CFR Cluj: „D-asta mi-am pierdut concentrarea!”

Sevilla s-a calificat cu emoții în optimile Europa League // FOTO: captură Digi Sport TV +7   FOTO
Sevilla s-a calificat cu emoții în optimile Europa League // FOTO: captură Digi Sport TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 09:34

CFR Cluj a fost eliminată de Sevilla din 16-imile Europa League de CFR Cluj, deși nu a pierdut în dublă manșă. La Cluj a fost 1-1, iar în Spania, joi, a fost 0-0. 

Portarul Sevillei, Yassine Bono, care a scăpat mingea în poartă la șutul lui Adi Păun din minutul 87 a explicat că a gafat la golul anulat CFR-ului cu VAR pentru că a văzut că Lacina Traore a atins mingea cu mâna. 

„Faza e clară. Văd mâna rivalului și nu mai sunt concentrat la fază. Ulterior, jucătorul (n.r. Adi Păun) mă surprinde. Așa s-a comis gafa! Când ei se bucurau ne gândeam că suntem eliminați, dar că s-ar putea să fi fost henț”, a declarat Bono potrivit Marca. 

Bono: „CFR a fost la înălțime” 

Portarul a comentat și meciul cu CFR și a analizat prestația echipei sale: „Aceste partide sunt foarte complicate. A fost un rival dificil. E o echipă care s-a luptat și a fost la înălțime. Ieșim cu lecția învățată din acest meci”.

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, încântat de jocul lui CFR Cluj: „Nicio altă echipă din România nu face asta” » Cu cine îl compară pe Dan Petrescu

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (32)
gago747
gago747  •  28 Februarie 2020, 20:40
Postat de Vlad Muresan pe 28 Februarie 2020, 19:11

Steaua a bătut și eliminat titularii Valencie care era pe locul 1 din clasamentul UEFA, campioana Spaniei, deținătoarea cupei UEFA și a supercupei. Cfr a jucat cu rezervele sevilliei.

FCSB nu a elimibnat titualrii Valenciei. Valencia nu era pe locul 1, nu era campioana, și nu deținea nimic. În rest, redactore, ai perfectă dreptate. PISA 42 e al tău.

petre47
petre47  •  28 Februarie 2020, 19:59

Au si spaniolii prostii lor! Cand spui ca ai scapat mingea pe sub tine fiindca l-ai vazut pe Traore facand "hent" esti un mare idiot. Probabil n-avea alta scuza!

petre47
petre47  •  28 Februarie 2020, 19:49

Intrebarea este: Traore a jucat mingea cu mana, sau mingea la lovit in mana? Eu cred ca, venita de la max.2 m, mingea l-a lovit pe Traore. Bineinteles ca FCSB-istii au vazut cu Traore isi "aseaza" mingea cu mana! Trebuie spus si ca Traore a lipsit la acest meci! A doua chestiune este aceea ca hentul a fost dictat de VAR! Din ce stim, VAR-ul nu ia decizii: singura persoana care decide pe teren este arbitrul de centru. Ori acesta nu s-a dus sa vada faza reclamata de VAR. El doar ne-a comunicat decizia luata de VAR, lucru incorect! A treia chestiune este aceea ca Becali, desi toti ii spun ca nu se pricepe la fotbal, o tine .... langa.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează