INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPORTING - VASLUI 2-0

Porumboiu: "E mai greu acum, dar cred că ne vom califica"

Sporting - Vaslui s-a terminat 2-0
Sporting - Vaslui s-a terminat 2-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 01:00

Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a comentat meciul pierdut de echipa sa în deplasarea de la Sporting Lisabona, scor 0-2.

Acesta şi-a criticat jucătorii care au greşit la cele două goluri ale gazdelor şi a spus că numai trei jucători l-au mulţumit azi: portarul Cerniauskas şi fundaşii Milanov. Deşi are numai două puncte, Vasluiul speră încă la calificare.

"Meciul s-a rupt la eliminarea lui Wesley. E gre să cîştigi la Lisabona cînd ai doar 2-3 jucători care se remarcă. NU pot să-i laud decît pe Cerniauskas, Milanov şi Gladstone. E greu, să mai joci şi în zece oameni e şi mai greu. Le-am mai făcut şi două cadouri ca să dea goluri. La un asemenea nivel nu ai voie să faci greşeli.

Am avut penalty clar, dar nu vreau să acuz acum arbitrajul. La eliminarea lui Wesley nu poţi să spui nimic, dar arbitrii nu au luat în considerare că a fost provocat. Cu astfel de gesturi dai senzaţia unei echipe de adunătură, fără personalitate şi fără atitudine.

nu-mi fac probleme că nu joacă Wesley, avem şanse de calificare acum. E mai greu, dar se poate. Dacă batem pe Sporting acasă şi scoatem cîte un punct cu Lazio şi Zurich, atunci ne calificăm", a spus Porumboiu la finalul meciului la televiziunea sportro.

Sporting - Vaslui s-a terminat 2-0. Clasamentul grupei D:
1. Sporting 3 3 0 0 6-1 9 pct
2. Lazio 3 0 2 1 4-5 2 pct
3. FC Vaslui 3 0 2 1 4-6 2 pct
4. FC Zurich 3 0 2 1 3-5 2 pct

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
donbalon
donbalon  •  22 Octombrie 2011, 14:12
Postat de romanescu pe 21 Octombrie 2011, 03:47

Iarasi ai fost dezavantajat de arbitru,"bu-boiule"...??!! Jucatorii tai fac si se comporta dupa cum vad,imitandul pe patron si pe "maimuta aia urlatoare" de antrenor.Crezi ca Europa ii "pasunea" ta?

@romanescule, buboi e p/u/l/a lui taica-tau, ala care te-a facut la betie in veceul garii din Cluj , bai cretinule! Comenteaza pe pasunea lu' Paskani si du-te si ia m/u/i/e de la unguri! Si inca ceva: comenteaza si linge-i curu lui Muresan la pagina dedicata echipei unguresti care sta si se uita la TV cum joaca altii in EL! Alupigus!

619rko
619rko  •  21 Octombrie 2011, 18:08

cine s-a gasit sa comenteze.un cfr-ist prost si un rapidist si mai prost.vine legia si va bate acasa.

max_24
max_24  •  21 Octombrie 2011, 09:36

pe CFR-ISTII astia ce i-a facut sa rfeactioneze asa ??? ca eu nu intelg ce a zis omul ala asa de grav incat sa vina astia de la CFR cu tot felul de aberatii . Lu-at-i fratilor si vedetiva de echipa voastra ca nu va intrebat nimeni nimic , s-au va vedeti cu musca pe caciula ?????

Vezi toate comentariile (13)
Comentează