INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LILLE - VASLUI, AZI, 21:45, DIGISPORT PLUS ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porumboiu: "Sînt realist. Pornim cu şansa a doua"

adrian porumboiu
adrian porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Adrian Porumboiu, patronul formaţiei FC Vaslui, a declarat că echipa sa porneşte cu şansa a doua în returul din play-off-ul Europa League pe care îl va juca cu Lille. În tur, partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

 

"E un meci foarte greu, cu o echipă care îşi propune în fiecare an să joace în Europa. Sînt motivaţi, vor să aibă un parcurs bun şi în campionat. Sînt realist, plecăm cu şansa a doua. Mi-ar mai şterge amarul dacă am obţine o calificare în grupele Europa League. Steaua are cele mai mari şanse, o să meargă mai departe", a declarat Adrian Porumboiu.

"Bodipo este singurul la care am renunţat, am reziliat contractul de comun acord, jucătorul nu s-a acomodat. Ceilalţi trei sînt la echipă, e posibil să joace diseară unii dintre ei", a adăugat Porumboiu.

 

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (4)
flafy
flafy  •  26 August 2010, 14:29

nu pare prea realist adica Vasluiul putea sa castige cu lille e adevarat ca acolo au suporterii de partea lor cei de la lille dar un 1-1 nu e greu de obtinut Hai Vaslui!!!

johncelrau
johncelrau  •  26 August 2010, 13:03

Eu as juca cu Gheorghiu in primul 11, Milisavlevic, Pancu, si ala micu francez...

marrmarv
marrmarv  •  26 August 2010, 11:36

Si eu sunt realist. Lille n-au jucat nimic... De ce naiba va mai duceti daca sunteti realisti... In fotbal e nevoie de putina dorinta, altfel se alege praful...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează