INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Premieră în cupele europene! O echipă din Insulele Feroe a ajuns în play-off-ul Europa League

KI Klaksvik
KI Klaksvik

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 10:16 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 11:42

KI Klaksvik a reușit o performanță fără precedent pentru o echipă din Insulele Feroe. Nordicii au reușit calificarea în play-off-ul Europa League după ce au trecut cu un scorul de 6-1 de Dinamo Tbilisi, campioana en-titre a Georgiei și liderul actual al campionatului gruzin.

După ce în minutul 70 feroezii conduceau cu 4-0, datorita golurilor marcate de Pavlovic, Johannesen și Klettskard (dublă), georgienii au dat semne că nu se dau bătuți și au marcat prin Pernambuco. Speranța georgienilor nu a durat mult, Klettskard și Johannesen punctând din nou și stabilind scorul final.

1,9 milioane de euroeste valoarea lotului echipei feroeze conform transfermarkt

Pentru feroezi urmează meciul din play-off-ul Europa League împotriva campioanei Irlandei, Dundalk, care se va disputa joia viitoare. KI Klaksvik a debutat în competițiile europene în Turul 1 UEFA Champions League, beneficiind de o victorie la masa verde contra celor de la Slovan Bratislava, după ce slovacii au avut mai multe cazuri de COVID-19 printre jucători. Ulterior, feroezii au fost eliminați din Ligă de elvețienii de la Young Boys, scor 1-3.

Citește mai multe știri din Europa League: 

DJURGARDEN - CFR CLUJ 0-1. Dan Petrescu, nervos după victoria din Europa League: „Schimb toată echipa! Altfel nu am cum”

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Jucătorii de la Liberec se tem că s-ar fi putut infecta cu COVID: ”Ne-au spus să nu dăm mâna cu ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close