INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR

Prepeliță nu se teme de "diavoli": "Sper că frigul va ține cu noi. Cu astfel de amintiri rămânem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 17:10

Andrei Prepeliță, mijlocașul celor de la FC Rostov, a vorbit despre "dubla" manșă pe care echipa sa o va disputa împotriva lui Manchester United, în optimile de finală ale Europa League. 

"Ne doream să jucăm cu un adversar mai accesibil, dar asta e, vom juca pe Old Trafford. Cu aceste lucruri rămâi când te lași de fotbal, cu amintiri și meciuri frumoase, sperăm să ne bucurăm de această «dublă».

Jucăm acasă primul meci, e bine, sperăm să țină frigul cu noi. United o echipă mare, are jucători de valoare, jucători de top, un antrenor de top, dar și noi am demonstrat că avem jucători buni și am avut rezultate bune.

Favorită este Manchester, dar în fotbal se pot întâmpla multe. Am avut meciuri tari în această campanie europeană și le vom juca pe următoarele fără emoții. Și preliminariile Champions League ne-au călit", a dezvăluit Andrei Prepeliță la TV Dolce Sport.

Andrei Prepeliță (31 ani) evoluează pentru FC Rostov din vara lui 2016. 

La FC Rostov evoluează și fostul fundaș dinamovist Miha Mevlja, acesta fiind titular incontestabil la echipa rusă. 

Slovenul a marcat și un gol în turul meciului cu Sparta Praga din șaisprezecimile Europa League, încheiat 4-0. 

AICI ai toate meciurile din optimile de finală ale Europa League!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează