INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MIERCURI, 15 DECEMBRIE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Preşedintele lui Napoli: "Îî aşteptăm pe fanii români cu braţele deschise"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Preşedintele grupării Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat, luni, că meciul cu Steaua, din Liga Europa, este fundamental pentru formaţia italiană şi a subliniat că suporterii români sunt aşteptaţi la această partidă cu braţele deschise, informează Gazzetta dello Sport.

"Pentru noi este fundamental meciul cu Steaua, vrem să câştigăm. Vrem să fim singura echipă italiană din Liga Europa. Merităm acest lucru. Ar fi grav dacă se va întâmpla ceva la acest meci, fanii noştri trebuie să evite orice tip de confruntare în oraş sau în stadion.

Fanilor români le spun că îşi aştept cu braţele deschise, nu suntem în război cu nimeni. Îl aştept pe preşedintele Becali la prânz", a declarat De Laurentiis conform Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zapgab
zapgab  •  14 Decembrie 2010, 00:33
Postat de safty04 pe 13 Decembrie 2010, 21:38

numai voi ziaristii de 2 bani vedeti mafie,pistoale....in Italia.nu uitati ca aici muncim f.multi romani,si italienii ne-au primit si tratat bn.asa ca:FORZA NAPOLI!!

safty04 numai voi ziaristii de 2 bani vedeti mafie,pistoale....in Italia.nu uitati ca aici muncim f.multi romani,si italienii ne-au primit si tratat bn.asa ca:FORZA NAPOLI!! Succes la munca in Italia. Dar tot cazut in cap ramai, esti unul dintre romanii care au uitat de unde a plecat. Rusine

safty04
safty04  •  13 Decembrie 2010, 21:38

numai voi ziaristii de 2 bani vedeti mafie,pistoale....in Italia.nu uitati ca aici muncim f.multi romani,si italienii ne-au primit si tratat bn.asa ca:FORZA NAPOLI!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează