INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRANSFER

Prezență surpriză la Giurgiu! Dică și MM au plecat din cantonament și au venit la meciul de Europa League » Lângă cine au stat cei doi

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 08:52

Debutul oficial al lui Edi Iordănescu pe banca Astrei a fost un succes. Giurgiuvenii s-au impus în prima manșă a turului 2 preliminar din Europa League cu FK Zira, scor 3-1.

La meci au fost și câțiva oaspeți de seamă. Nicolae Dică şi Mihai Stoica au decis să părăsească cantonamentul FCSB şi au fost prezenţi în oficiala de la Giurgiu.

La doar câteva locuri distanţă de cei doi s-a aflat şi-un agent important din Serbia. Despre FCSB s-a spus că este interesată de stoperul Bogdan Planici, care evoluează la Vojvodina.

Fundașul de 1.91 m este cotat la 600.000 de euro, dar transferul ar putea pica din cauza faptului că Gigi Becali a anunțat mutarea la TV, iar impresarul nu va mai putea scoate o hârtie din club pentru ca FCSB să-l poată lua pe doar 300.000 de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rinist
rinist  •  14 Iulie 2017, 12:07
Postat de cainelup pe 14 Iulie 2017, 09:52

Imi plac cei doi, par doi domni distinsi, onorabili si elocventi.

Dansii n-au dus in bancruta frauduloasa nici un club; parca nici pe la Andresanca n-au trecut

cainelup
cainelup  •  14 Iulie 2017, 09:52

Imi plac cei doi, par doi domni distinsi, onorabili si elocventi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează