INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CALCULE

Primăvară teoretică » Steaua speră într-o minune pentru a mai obţine calificarea în "şaisprezecimile" Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 10:37

Primăvara europeană e departe de Steaua, care are nevoie de o minune pentru a mai ocupa locul doi în grupele Europa League.
Înfrîngerea de la Aalborg, 0-1, a aruncat-o pe Steaua pe locul 3, iar şansele calificării mai sînt doar matematice. ”Roş-albaştrii” sînt obligaţi să o învingă pe Dinamo Kiev în ultima etapă, însă chiar şi acest succes ar putea fi inutil.

Pentru a se califica, Steaua ar avea nevoie de ajutorul celor de la Rio Ave, care n-ar trebui să piardă pe teren propriu în faţa lui Aalborg. În caz de egalitate de puncte, campioana României are avantajul meciurilor directe cu Aalborg, impunîndu-se acasă cu 6-0.

Clasament grupa J:
1. Dinamo Kiev 12 p
2. Aalborg 9p
3. Steaua 7p
4. Rio Ave 1p

Etapa a 6-a (11 decembrie): Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
marius.bxl
marius.bxl  •  28 Noiembrie 2014, 18:39

Pap nu are fata de steaua.nici tanase.eu nu inteleg un lucru ,dai cu piciorul in basica de mic copil si dupa antranamente de 2-3 ori pe zii, si dupa atatia ani cand dau o pasa de 5meri sau suteazala poarta sare mingea din 'piciorul' lor ca si cum a lovi cu stalpul

xnread
xnread  •  28 Noiembrie 2014, 18:36
Postat de bobinginerul pe 28 Noiembrie 2014, 16:30

calcule inutile, noi nu batem pe Dinamo Kiev. In schimb le-o dam sistematic la dinamu local :-)

Buna seara,d-le...daca armata nu-i cu noi, atunci cine.. ?! ;-):-)..ultimul bastion al patriotismului veritabil insa se zvoneste ca MAPN-ul ar fi penetrat de servicii care uneori decupeaza unghiile indraznetiilor iar altadata se preteaza, tacamurilor contondente.. ;-)

marycata
marycata  •  28 Noiembrie 2014, 16:57
Postat de supereduardo10 pe 28 Noiembrie 2014, 09:48

Cum marea echpia FCParnaia care avea sansa de calificare pe mana ei in primavarea europeana ce incepe in februarie :)) sa piarda calificarea? Da cu cine cu HOLBORG SI Rio Mario astia..? Pufff incredibil ce sezon senzational al unei gogoase parnaiase. Mare echipa, rasul europei. Blatista si rusinea sportului numit fotbal.

feare vechi luam !!!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează