INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DNEPR - PANDURII 4-1

Pustai a surprins pe toată lumea: "Nici nu îmi pare rău pentru golul patru" » Ce obiectiv şi-a fixat: "Ar fi o mîndrie" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 00:20

Antrenorul celor de la Pandurii, Cristi Pustai, pune această înfrîngere cu Dnepr (1-4) pe seama absenţelor din lot.

Totuşi, tehnicianul gorjenilor a surprins cu o declaraţie haioasă la finalul jocului.

"Păcat că am primit golul patru, dar acela a fost cel mai frumos. Am încercat să revenim în joc după acel gol, am încercam să rezistăm cu atîtea improvizaţii în echipă, dar nu am reuşit.

Parcă 5-10 minute am sperat, până a venit golul 3. Apoi golul patru a fost o bijuterie, nici nu îmi pare rău că l-am primit. Ne-am dorit foarte multe, dar atît s-a putut!

Am căpătat experienţă, iar la anul vom încerca din nou această aventură. Una peste alta, îmi felicit jucătorii.

Vom încerca să terminăm înaintea lui Pacos, pentru că ar fi o mîndrie să terminăm pe locul 3", a spus Cristi Pustai la Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
mgexpert
mgexpert  •  29 Noiembrie 2013, 12:40

..dacă mai juca şi Konoplianka.. În condiţiile date, Pandurii chiar au jucat..

travk
travk  •  29 Noiembrie 2013, 09:34
Postat de imperator1 pe 29 Noiembrie 2013, 08:57

Păi v-ați dat viața cu Steaua, ați dat-o in P.m-sii pe Romania !

toti fac asta, toti isi dau viata cu Steaua, majoritatea jucatorilor stiu ca meciul cu Steaua e punctul de cotitura al campionatului pentru ei, atunci e singura data cand ii poate vedea si pe ei cineva, si da isi dau viata pe teren, ca si Vaslui care jucau ca disperatii la rupere si au luat 3 rosii, la fel ca Pandurii, la fel ca si Corona care dupa meciul cu Steaua au pierdut pe banda rulanta meciuri mai importante cu contra candidate la retrogradare, asta nu inteleg antrenorii astia din liga 1, poti sa bati Steaua, dar e mai important sa bati Sageata si U Cluj in lupa pt retrogradare..dar ei se rup cu Steaua, 60% din echipa ia galben, restu de 40% se accidenteaza, si vine Sageata si ii rupe

travk
travk  •  29 Noiembrie 2013, 09:31
Postat de idol pe 29 Noiembrie 2013, 06:03

labatrista pustai asta. mentalitatea care se transmite la jucatori de la o editie la alata. acum i se pare ca EL e garantata pentru anul viitor. nu s-a gandit o secunda ca un punct adus poate aduce participarea romaniei cu 2 echipe inCL.cehii, cu care suntem in competitie directa pentru locul 15 au pierdut acasa ieri in EL.

pai astia fac exact ce nu face Steaua, nu ridica asteptarile, stacheta, cum vrei sa-i spui, la Steaua Reghe a zis ca ia grupa si cand a pierdut 2 meciuri pana la urma doar, in campania asta de UCL au sarit in sus toate curbvele virgine din presa asta de rahat sportiva, multumim universului ca da faliment prost sportu, pe cand astia la Pandurii, deci am vazut declaratiile, frate li se rupe efectiv, ei au mers acolo strict sa faca figuratie, si daca mai scot un egal sau chiar vreo victorie o sa fie fenomen, daca pierd in rest pe banda rulanta e ok, ei nu am ambitii, ei nu vor sa faca de fapt nimic, asa reiese din declaratia lu Pusca si lu Condel....penibil...mai aduceau si ei puncte daca jucau

Vezi toate comentariile (10)
Comentează