INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PACOS - PANDURII 1-1

Pustai a tras concluziile după remiza din Portugalia: "Calificarea în primăvară rămîne un vis"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 octombrie 2013 10:14

Pandurii a obţinut primul punct în grupele Europa League după 1-1 cu Pacos Ferreira, iar Cristi Pustai s-a declarat mulţumit şi a anunţat că încă speră la calificarea în primăvară.

"Am întîlnit un adversar puternic. Important e că nu am pierdut. Păcat că nu avem voie să facem mai multe schimbări. Important e ca Pandurii să se bată pentru obţinerea unor rezultate bune pînă în ultimele secunde. Asta înseamnă că reprezentăm cu cinste fotbalul românesc şi că încercăm să ne îndeplinim un vis, care deocamdată e doar un vis.

Fiorentina e cea mai bună din grupă, ne batem cu Dnepr şi Pacos, echipe care par aproape de acelaşi nivel", a spus Pustai la televiziunea sportro.

Fiorentina are 6 puncte, Dnepr 3, în timp ce Pandurii şi Pacos au reuşit aseară primele puncte din grupă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 Octombrie 2013, 00:43

cam are dreptate....

sanduard
sanduard  •  04 Octombrie 2013, 16:22

Cred ca Panduri a pierdut doua puncte si cred ca Eric este un fotbalist smecher ,cred ca se pacaleste singur este bun numai de gura nu mai este fotbalistul care era inainte de a pleca sa joace in Est .este SUPRAPONDERAL de aceea dispare din joc perioade lungi. se crede vedeta echipei ,aici antrenorul va trebui sa intervina.

dakesis
dakesis  •  04 Octombrie 2013, 13:14
Postat de dimonty1 pe 04 Octombrie 2013, 10:58

io zic ca fuse si ghinion daca intra sutu lu tanase de la dat pe ceh cu capu an bara sau sutu lu stanciu sau ocazia lu filip se cam termina 3 3 nu? deci nu prea ie cazu sa criticam . capu sus steaua capu sus baetii capu sus meme&reghie bate-ti pe vaslui si sintem mandri de voi

Sper ca felul in care scrii este o lguma, o ironie... Altfel, e grav...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează