INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - FIORENTINA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE PROTV, DIGI 1, DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Pustai vrea ca Pandurii să producă o surpriză cu Fiorentina: "Teoretic, ne mai putem califica!"

În tur, oltenii au debutat furtunos, au avut o bară prin Eric, apoi italienii s-au impus clar, 3-0
În tur, oltenii au debutat furtunos, au avut o bară prin Eric, apoi italienii s-au impus clar, 3-0

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 20:32

Pustai promite că echipa sa va lupta pentru a merge în primăvara europeană, dar şi pentru coeficientul UEFA al României.

Cu o stare de spirit aflată undeva între resemnare, optimism şi mulţumire, gorjenii speră să dea diseară marea lovitură şi să învingă Fiorentina, adică formaţia care în ultimele două săptămîni a pus pe coji de nucă pe Juventus şi pe Milan!

Antrenorul Cristian Pustai admite însă că va fi extrem de dificil, chit că italienii îşi vor menaja mai multe piese de rezistenţă: "Teoretic, încă mai avem şanse să trecem de grupe şi vom face tot ce depinde de noi să merge în primăvară. După revanşa cu Fiorentina vom şti clar cum stăm. Indiferent care ne va fi soarta, noi vom lupta, vom da sută la sută în toate jocurile. O vom face pentru noi, pentru istorie şi pentru coeficientul României".

Faptul că Montella va folosi mai multe rezerve nu-l încîntă pe Pustai. "La ce lot au, pe orice folosesc va fi pericol pentru noi. Era normal să odihnească anumiţi titulari, pentru că duc o luptă aprigă în campionat. Pe mine mă interesează doar să ieşim de pe teren cu capul sus, în aplauzele publicului, aşa cum s-a întîmplat şi la Florenţa, în tur", a încheiat "Profesorul".,

7,00 e cota oferită de Stanleybet pentru ca Pandurii să se califice în primăvara europeană

"Ar fi ceva nepreţuit să marchez, dar nu vreau să ies în evidenţă. Îmi doresc să scoatem un rezultat de care să fim mîndri peste ani, cînd le vom povesti nepoţilor aceste momente" (Eric, mijlocaş Pandurii)

594057-pandurii-fiorentina.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
monere1980
monere1980  •  07 Noiembrie 2013, 19:39
Postat de fangigi pe 07 Noiembrie 2013, 19:20

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Auzi! Lignitul sa bata pe Fiorentina!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

pai ce? Ii doare gura sa zica? :D Oricum, mie imi este mai drag jocul pandurilor (asa poticnit si naiv cum este) decat ce joaca steaua, atat pe teren cat si in presa ^_^

fangigi
fangigi  •  07 Noiembrie 2013, 19:20

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Auzi! Lignitul sa bata pe Fiorentina!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

botizan
botizan  •  07 Noiembrie 2013, 19:05

Buleicii nu au nici o sansa in fata toscanilor ... E de fapt diferenta intre zaibar si sassicaia

Vezi toate comentariile (17)
Comentează