INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  QARABAG - BAYER LEVERKUSEN 2-2

Qarabag la un pas să încheie seria de invincibilitate a lui Leverkusen. Nebunie în prelungiri!

Florian Wirtz a dat semnalul revenirii lui Bayer Leverkusen în prima manșă a „optimii” cu Qarabag / Foto: Imago
Florian Wirtz a dat semnalul revenirii lui Bayer Leverkusen în prima manșă a „optimii” cu Qarabag / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 21:34 / Actualizat joi, 07 martie 2024 22:38

Azerii de la Qarabag au condus-o la pauză pe Bayer Leverkusen, scor 2-0, însă tot ei au pus umărul la revenirea nemților, care au egalat în prelungiri. Returul acestei „optimi” este programat peste o săptămână.

Câteva minute i-au lipsit lui Qarabag pentru a furniza marea surpriză a primei manșe din „optimile” Europa League. Azerii au avut-o la degetul mic pe Bayer Leverkusen în prima repriză și au condus la pauză cu 2-0.

Simona Halep, prima acuzație FRONTALĂ după scandalul de dopaj: „A fost cel mai mare șoc când am văzut documentul din România!”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep, prima acuzație FRONTALĂ după scandalul de dopaj: „A fost cel mai mare șoc când am văzut documentul din România!”

Însă, după reluare, tot ei au fost cei care i-au readus în meci pe nemți. Liderul Bundesligii a egalat în prelungiri (90+2) și a bifat astfel a 35-a partidă consecutivă fără înfrângere în toate competițiile.

Qarabag a dat de pământ cu Leverkusen în prima repriză!

„Farmaciștii” s-au văzut luați „pe sus” încă din startul partidei. Amfitrionii au plecat ca din pușcă, iar în minutul 25 au bifat prima mare ocazie. Jankovic a expediat balonul spre poartă, iar din spatele unui coechipier, mingea a ajuns în bară. Benzia a reluat, Kossounou a îndepărtat pericolul în ultima clipă.

Oaspeții n-au apucat să se regrupeze că a picat golul! Juninho a pătruns în careu, i-a pasat lui Benzia, 1-0 (26). Leverkusen? În stare de șoc. Incapabilă să reacționeze.

Juninho, coșmarul lui Bayer Leverkusen

Ceea ce i-a permis lui Qarabag să-și continue forcingul. Iar 10 minute mai târziu, putea fi 2-0. Juninho, din nou Juninho!, l-a găsit bine pe Leandro Andrade în careu, însă acesta a trimis „alături” de la numai 4 metri!

Azerii n-au renunțat și insistența le-a fost răsplătită. Juninho, coșmarul lui Bayer, a lovit de data aceasta el însuși: 2-0 (45+2). Scorul pauzei. Era clar că nemții vor avea probleme și în partea secundă dacă nu schimbă ceva în jocul lor.

Gafa lui Zoubir o readuce pe Bayer Leverkusen în meci

Xabi Alonso l-a trimis în teren pe Frimpong (46), apoi i-a ridicat de pe bancă și pe Wirtz și Xhaka (58). Dar pe Leverkusen a readus-o practic în joc o gafă impardonabilă a gazdelor. Decarul Zoubir i-a așezat perfect mingea lui Wirtz, care, o dată ajuns în careu, l-a executat pe portarul Lunin: 1-2. Era minutul 70!

Finalul i-a găsit pe germani în jumătatea adversă, iar în prelungiri au răsuflat ușurați. Andrich a centrat în fața porții și din 5 metri, singur-singurel, Patrick Schick a expediat balonul în plasă, pentru 2-2 (90+2). Frimpong a avut chiar șansa lui 2-3, însă a ratat din situație de singur cu portarul!

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Premier GSP. Xabi Alonso, succesorul ideal pentru Klopp pe banca lui Liverpool?

Mai puteți citi:

Momentul în care Hagi a cedat și l-a sunat pe Becali: „Dă-i drumul că nu mai am ce face cu el!”

„Avem nevoie de ajutor!” » Se confirmă problemele financiare grave ale echipei din Superligă! Antrenorul a ieșit în față: „O spun până plec de aici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
donqhote
donqhote  •  08 Martie 2024, 11:28
Postat de lucian_iasi85 pe 08 Martie 2024, 10:25

2 lei probabil:)))))

daca si-a facut un bilet cu cota de 100.000... iti dai seama cat a pierdut. Rusine, Xavi Alonso!

lucian_iasi85
lucian_iasi85  •  08 Martie 2024, 10:25
Postat de donqhote pe 08 Martie 2024, 09:39

cat ai pierdut?

2 lei probabil:)))))

magic4ever
magic4ever  •  08 Martie 2024, 09:45

Ce de bombe la pariuri...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează