INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - SLASK WROCLAW 1-1

Rapid a remizat 1-1 cu Slask Wroclaw şi merge în grupele EL după 5 ani » Captain Planet

Daniel Pancu a marcat din nou pentru Rapid
Daniel Pancu a marcat din nou pentru Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 09:55

Răzvan a readus Rapidul în grupele Europa League după o pauză de cinci ani, iar Copos se poate relaxa. Pentru moment, planeta rezistă

VEZI AICI rezumatul meciului Rapid-Slask 1-1

La Timişoara se iubeşte, nu se discută. Acesta este sloganul bănăţenilor care iubesc fotbalul. Chiar dacă termometrul indica 35 de grade la primul fluier al arbitrului, peste 6000 de fani timişoreni şi giuleşteni au ţinut să fie alături de elevii lui Răzvan Lucescu. Cei 1000 de fani polonezi nu s-au lăsat mai prejos, dar ultimii patru ani fără gustul Europei pentru rapidişti au acţionat ca motivatorul perfect de partea vişiniilor.

În teren, doar Rapidul
Giuleştenii au intrat în meci încă de la cabine, pentru că în minutul 2 Roman a fost la cîţiva centimetri de deschiderea scorului. Rapidul a turat motoarele, iar Pancu şi-a arătat pentru prima dată colţii la 5 minute de la start. Tot el a fost protagonistul şi la ratarea uriaşă a lui Herea (10), care nu a putut relua în poartă mingea respinsă greşit de portarul polonez după şutul liderului din Giuleşti. A treia încercare a fost cu succes pentru Pancone (12). Surdu l-a ridiculizat pe Socha în banda dreaptă şi a centrat perfect pentru atacantul care a ajuns la a patra reuşită din acest sezon pentru rapidişti. Răzvan nu a lăsat garda jos, a gesticulat în permanenţă şi a fost la un pas să intre în teren cînd mesajul i-a fost ignorat. Polonezii au dat însă semne că au renunţat la luptă imediat după primirea golului, pentru că după primele 45 de minute nu s-au putut lăuda nici măcar cu un şut pe poarta lui Coman. Ultima emoţie a reprizei i-a aparţinut tot lui Pancu (40), care a încercat un lob de efect, dar a ratat de puţin ţinta.

Mitanul second, o formalitate
După pauză, Slask a cîştigat posesia, dar dominarea a fost una sterilă. Deac a revigorat jocul Rapidului, dar Lucescu ordonase retragerea, carte jucată perfect de Alexa şi compania pînă în prelungiri, cînd Sobota a egalat. După experienţa de la "naţională", soarele a ieşit şi pe strada lui Răzvan. Tehnicianul şi-a îndeplinit primul obiectiv în Giuleşti şi a readus liniştea la formaţia din Grant. La Rapid însă, liniştea este un termen relativ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
alessandro_skorpion
alessandro_skorpion  •  26 August 2011, 22:23
Postat de 1947fcsb pe 25 August 2011, 23:08

Faceti fratilor un articol cu toate astea calificate sa le felicitam in grup :D BRAVO STEAUA, BRAVO VASLUI, BRAVO RAPID, BRAVO GAZUL si MUJE dinamo!

sincer sa fiu as fii rut sa castige steaua,dinamo,gazul si rapid... ereau puncte pretioase pt romania! dar oricum sunt imi pare bine ca nu au mers cainii in grupe,sufera prea mult de ei! FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA RAPID FORZZA ROMANIA!

legoolas
legoolas  •  26 August 2011, 06:39

Bravo Rapidului, va doresc sa jucati pe finala de pe Europa League

alex7786
alex7786  •  26 August 2011, 02:41

Ca sa nu mai ramaie repetent si anul asta, parintii (Borcea and co) i-au promis lui Domnu Goe (dinamo) ca il duc la Bucuresti. Insa, cu toate ca la Bucuresti domnul Goe a fost primit bine de o gramada de spectatori din tribune el a ramas din nou repetent la fel ca si in ceilalti ani. Acum domnu' Goe sta si se uita cum elevii mai buni au promovat. Ba chiar si cei care nu au promovat (Gazul), au iesit mai bine si sunt felicitati pentru ca macar si-au dat silinta. Dinamo ramane sa repete clasa pentru a nush cata oara...cu gandul ca poate vreodata va lua si bac-ul (grupele Champions League)....dar asta nu se va intampla, desigur, pentru ca povestea trebuie sa ramana asa, adica amuzanta!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează