INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

RAPID VIENA - FCSB. Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea plecării în Austria: "Măcar asta merităm și noi!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 22:23

FCSB înfruntă Rapid Viena în play-off-ul Europa League. Mihai Stoica a prefațat partida și trage un semnal de alarmă la adresa celor care se ocupă de gazonul de pe Arena Națională.

  • Rapid Viena - FCSB e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

"Austriecii sunt o echipă care joacă, Hajduk nu juca fotbal. Sunt o echipă bună, echilibrată, au jucători foarte mobili. Au ceva probleme în compartimentul defensiv. Fundaşii lor centrali sunt destul de lenţi, iar fundaşul stânga este ofensiv şi îşi neglijează faza defensivă.

Spuneam înainte de meciul cu Hajduk că ar fi extraordinar să nu pierdem, dar cu goluri marcate. Asta zic şi acum. 0-0 în deplasare nu este un rezultat bun. Avem un plus de experienţă în competiţiile continentale şi sper să materializăm acest plus. Rapid Viena este mult mai valoroasă decat Hajduk.

Va fi un gazon bun acolo, sa vedem cum ne vom adapta. Respectăm România mai mult decât oricine, dar vrem și noi un gazon bun. Sacrificăm meciurile din competiția internă pentru a aduce bani și puncte, merităm și noi măcar asta", a declarat Mihai Stoica la plecare spre Austria.

"S-au făcut eforturi foarte mari pentru a fi acoperite absențele. Sperăm ca cei care au venit să joace ca și când ar fi fost de mult la noi, așa cum a făcut Moruțan, din prima clipă din care a sosit la noi"Mihai Stoica

Vezi și: Gigi Becali anunță un titular-surpriză în Europa League: "A mers la duhovnic. Am convenție cu el"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (39)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 August 2018, 16:37

Cu norocul porcesc al fcsb-ului s-a nimerit intr-adevar o perioada in care Hajduk e vraiste!Se cearta intre ei si nu joaca fotbal!Dar de ce nu a jucat fcsb-ul?Cate suturi a tras la poarta acelei echipe dezbinate?A avut nevoie-ca de obicei-de un penalty(pentru un hent vazut doar de...tusier si nu de central)si de greseala portarului in ultimul minut!Rapid Viena sunt mult mai slabi!Se confirma norocul...al fcsb-ului!

risc_mix
risc_mix  •  22 August 2018, 16:04

,,Respectăm România mai mult ca oricine, dar vrem și noi unn gazon bun”. Păi ce treabă are una cu alta? Respectul față de țara ta nu se negociază bă ocnașule. Vreți gazon bun, plătiți. Că d-aia câștigați bani. Sau faceți- vă stadion. Că acolo în berceni e destul loc. Și este exact cum vă plce vouă,ca în ghencea. Vis-a-vis de cimitir. Sunteți club profesionist, deci România nu are nicio obligație să vă facă vouă gazon bun.

smdb
smdb  •  22 August 2018, 11:58

La un singur lucru mai e bun memeul... sa stea incruntat.. pe banca, la interviuri, la antrenament, cand merge cu bicicleta prin Olanda, etc.. Pentru asta il plateste ciobanul...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close