INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

RAPID VIENA - FCSB. Nicolae Dică, scos din sărite în timpul conferinței de presă: "Ce înseamnă asta?!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 20:15

FCSB înfruntă joi Rapid Viena în play-off-ul Europa League. Nicolae Dică a fost enervat la conferința de presă de o întrebare a jurnaliștilor români: "Veți trimite în teren o formulă ofensivă?".

  • Rapid Viena - FCSB e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Antrenorul bucureștenilor a fost vizibil deranjat de întrebare trimisului GSP în Austria și a ridicat tonul în sala de conferințe.

"Ce înseamnă o echipă mai ofensivă? În Europa, am jucat 4 meciuri, am marcat 8 goluri şi am primit unul singur. În campionat, am marcat 12 goluri şi am primit 5. Nu suntem o echipă ofensivă că am marcat 8 goluri în 4 meciuri?

Dacă marcam 4 goluri în 4 meciuri, ok, înțelegeam. Dar din moment ce am înscris 8 goluri, nu are sens întrebarea", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă dinaintea duelului cu Rapid Viena. 

Vezi și: GALERIE FOTO După 23 de ani » Cristian Geambașu, despre orașul unde FCSB luptă pentru calificarea în grupele Europa League

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 August 2018, 12:05

luati si arbitrii cu voi in austria fcsb-eilor asa poate castigati

florar
florar  •  23 August 2018, 09:58

Adica GSP si Geambasu vor ca Dica sa desconspire tactica pe care o folosesc in meciul cu austriecii?Pai nu radeau cei de la GSP de Becali ca asta vorbea inaintea meciurilor si aflau adversarii tot?

ucluj2011
ucluj2011  •  23 August 2018, 08:36
Postat de conasu_boeru pe 22 August 2018, 23:03

Vai ! S-a enervat crăcănatul peltic !

Poate că da , dar are MAAAARE DREPTATE. Acesști așa ziși ziariști există NUMAI pentru a crea controverse , can-can , scandal , disensiuni , scandal... și mă refer la ziariști și la media în general , nu numai la ziariștii sportivi de la G.Sp. Dacă eram în locul lui Dică acel individ ar fi fost afără din sala de conferințe în secunda DOI. Așa că... una-i UNA și alta-i ALTA. Aici Dică chiar a avut dreptate.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează