INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OLYMPIAKOS - BURNLEY 3-1

Război la Atena » Bilanțul victimelor după luptele dintre fanii lui Olympiakos și cei ai lui Burnley

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 10:08

Olympiakos a trecut de Burnley, scor 3-1, în manșa tur a play-off-ului Europa League. Un suporter al oaspeților fost înjunghiat în picior, având nevoie de 5 copci la spital, alți 2 au fost jefuiți, iar poliția greacă i-a reținut pe cei băuți care au refuzat să urce în autocare. 

Revenirea lui Burnley după 51 de ani în cupele europene s-a lăsat cu o aventură de pomină a fanilor săi la Atena. Echipa lui Sean Dyche a pierdut (1-3) turul play-off-ului cu Olympiakos, terminând și meciul în zece oameni, iar suporterii au luat bătaie pe străzi. Unul dintre aceștia a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în picior și i s-au aplicat 5 copci, rana nefiind însă gravă. Alți doi fani ai oaspeților au reclamat că au fost jefuiți.

900 de fani la meci

Clubul englez a anunțat pe site-ul oficial că, în total, 5 susținători au suferit răni, iar alți 23 au fost arestați de poliția greacă, după refuzul de a urca în autocarele pregătite să-i ducă la stadion, aflându-se sub influența alcoolului. Burnley a avut joi seară pe stadionul Karaiskakis 900 de suporteri, care nu au produs incidente și la meci. Echipa clasată pe 7 în sezonul trecut în Premier le-a scos până acum pe Aberdeen şi Bașakșehir.

Vezi și: Camora, reacție de căpitan adevărat: "Ne-am făcut de rușine!" » Își contrazice președintele: "Scuză era dacă mergeam 7 ore cu autocarul"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
alenb
alenb  •  24 August 2018, 20:02
Postat de maistor_kokir pe 24 August 2018, 10:46

Nu inteleg agitatia celor de la Burnley, doar o salvare de la retrogradare din Premier League le-ar aduce de 10 ori mai multi bani decat o participare in primavera europeana a Europa League.

Burnley nu upta pentru salvarea de la retrogradare. Dupa idioata ta de minte ar trebui sa participi doar la campionat si sa nu te inscri in Europa League, Cupa Angliei, Cupa Ligii?

marius.bxl
marius.bxl  •  24 August 2018, 14:41

Ce tot aveti cu huliganii din insulă.si-au luat bătaie de la rusi acum de la greci .mai lăsații în pace .nu mai pot călca în europa continentală că își iau repede bătaie. Putin respect pentru cei ce au inventat huliganismul

paul801
paul801  •  24 August 2018, 10:49
Postat de maistor_kokir pe 24 August 2018, 10:46

Nu inteleg agitatia celor de la Burnley, doar o salvare de la retrogradare din Premier League le-ar aduce de 10 ori mai multi bani decat o participare in primavera europeana a Europa League.

Corect , daca nu esti suporter n-ai cum sa intelegi .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează